Оголилася шийка зуба? Ось що потрібно зробити, щоб повернути ясна назад…



Опущення ясен – поширена проблема порожнини рота. Оголення ясна викликає дискомфорт, чутливість, карієс, розхитування зубів, аж до їх втрати.

Так як захворювання неінфекційне і не супроводжується гострими болями, люди ставляться халатно до лікування цієї патології.
Якщо Ви помітили оголення шийки зуба біля кореня, то будьте готові до того, що це спричинить за собою силу-силенну проблем в порожнині рота.
Ми пропонуємо Вам прості і натуральні рецепти, які допоможуть швидко і ефективно впоратися з такою проблемою.

Чим полоскати ясна при запаленні

  • Кунжутну олію. Відмінно бореться з бактеріями в порожнині рота. Візьми 1 ч. Л. масла і полощи їм зуби 3 хвилини. Через 3 тижні ти відчуєш, що твої ясна зміцніли.
  • Мазі для ясен. Візьміть 1 ложку оливкової олії, додай 4 краплі рожевого і втирай цю суміш в ясна. Повторюйте цю процедуру 3 рази на день протягом місяця.
  • Соки рослин. При захворюванні ясен для лікування застосовують корінь лопуха. Його подрібнюють в блендері, вичавлюють сік. Потім його розводять теплою кип’яченою водою у співвідношенні 1: 5. Полоскати рот потрібно 5 хвилин 3 рази в день. Курс триває 1 тиждень. Можна використовувати варений буряк. Від неї потрібно відрізати пластинку, змастити її маслом шавлії і прикладати до ясен на 20 хвилин.
  • Тисячелетнік. Це лікарська рослина надає в’яжучий і антисептичний ефект, що допомагає при пошкодженні ясен. Полощіть рот відваром деревію 1 раз в день і тебе ніколи не потурбують проблеми з яснами.
  • Масло евкаліпта. Використовуйте масло евкаліпта в якості ополіскувача, щоб усунути роздратування ясен.
  • Алое вера. Якщо оголилася шийка зуба, прикладайте до ясен розрізаний уздовж лист алое на 15 хвилин. Запалення не буде поширюватися на здорові ділянки.
  • Кокосова олія. Використовують в якості зубної пасти, додавши трохи соди. Ця суміш має подвійну дію: зміцнює ясна і відбілює зуби.
  • Продукти бджільництва. Дуже корисним продуктом є медовий забрус. Це такі воскові кришечки, які запечатують стільники. Жуйте їх вранці і ввечері по 15 хвилин протягом 10 днів. В таких же цілях можна використовувати медові стільники.
Оголення шийки зуба як вилікувати
Домашнє лікування ясен буде протікати набагато довше, якщо не звернутися до лікаря. Професійна допомога в комплексі з народними методами дасть дуже хороший результат!
Джерело: bbcccnn.org

    Blogger Comment

0 коментарі:

Дописати коментар