Ми повинні виправдати народну довіру! У Зеленського зробили розгромну заяву! Ось що чекає на депутатів!





У Слузі народу, яка перемогла на парламентських виборах, з огляду на те, що багато хто з майбутніх парламентарів ніколи не мали ніякого відношення до політики, а у деяких навіть немає вищої освіти, вирішили організувати для своїх однопартійців освітній інтенсив.
«Слуга народу» пропонує тижневий експрес-курс, підготовлений кращими українськими фахівцями від партії в партнерстві з Київською школою економіки.

Як повідомили на сторінці партії в Facebook, цей курс стане першим в серії навчальних програм для членів майбутньої парламентської фракції і буде реалізовуватися протягом всього терміну роботи Верховної Ради IX скликання. Обраних депутатів чекатимуть секторальні лекції, їм проводитимуть семінари, зустрічі з практиками державного управління, експертами та фахівцями з різних областей.
Мета освітнього інтенсиву – дати народним обранцям відповідний набір навичок і компетенцій, який дозволить втілити ініціативи партії на практиці.
«Ми повинні виправдати народу довіру, адже мандат депутата – це тільки кредит від народу, який повинен бути оплачений з відсотками і привести докорінних змін на краще для кожного громадянина і країни в цілому», – йдеться в повідомленні.
«ЗА ПІДСУМКАМИ ПЕРШОГО ІНТЕНСИВУ ПАРТІЯ ПОЧНЕ ПРАЦЮВАТИ ЯК ЗЛАГОДЖЕНА, ЗІГРАНА КОМАНДА І БУКВАЛЬНО З ПЕРШОГО ДНЯ РОБОТИ ВЕРХОВНОЇ РАДИ НОВОГО СКЛИКАННЯ ЗАПРОПОНУЄ ПРИЙНЯТИ ПАКЕТИ ЗАКОНОПРОЕКТІВ, ЯКИХ ЧЕКАЮТЬ НАШІ ВИБОРЦІ І ВЕСЬ УКРАЇНСЬКИЙ НАРОД», – ВВАЖАЮТЬ В ПОЛІТСИЛІ.
Як уточнюють в «Слузі народу», в результаті навчального курсу депутати повинні отримати:
– НЕОБХІДНИЙ РІВЕНЬ ЗНАНЬ ПРО СУЧАСНИЙ СТАН, ПРОБЛЕМИ ТА ПЕРСПЕКТИВИ РІЗНИХ ГАЛУЗЕЙ ЕКОНОМІКИ І СОЦІАЛЬНОГО ЖИТТЯ КРАЇНИ;
– ГЛИБОКЕ РОЗУМІННЯ БЮДЖЕТНОГО ПРОЦЕСУ І ПРОЦЕСУ ПРИЙНЯТТЯ ДЕРЖАВНИХ РІШЕНЬ;
– НАВЧИТИСЯ БУДУВАТИ ПОЛІТИЧНІ СТРАТЕГІЇ ПЕРЕТВОРЕНЬ, СТВОРЮВАТИ ЗАКОНОПРОЕКТИ;
– ЗАСВОЇТИ ПРИНЦИПИ І ТЕХНІКУ ОБГОВОРЕНЬ ЗАКОНОДАВЧИХ ІНІЦІАТИВ ІЗ ЗАЦІКАВЛЕНИМИ СТОРОНАМИ.
Окрім того, «Школа із представниками партії «Слуга Народу» розробляють для курсу контентну складову. Контент закріплюватиметься відповідними вправами, що є системою симуляцій. При цьому кожен день навчання матиме свій тематичний framework», – додав він.
    Blogger Comment

0 коментарі:

Дописати коментар