“Кращий варіант – змінити країну для проживання”! Зеленський влаштував тотальну чистку на Житомирщині! Звільнити!





У понеділок, 12 серпня, в Житомирській області проходить нарада з питання незаконного видобутку бурштину за участю президента України Володимира Зеленського та правоохоронців. Про це пише Житомир.info.

Нарада проходить в Олевській райдержадміністрації. Олевськ є центром незаконного видобутку бурштину. В ході заходу Володимир Зеленьскій доручив звільнити керівників двох райвідділів поліції. Про це він сказав після доповіді начальника Нацполіціі Сергія Князєва по боротьбі з незаконним видобутком бурштину.
“Хто такий” Пірат “Віктор Олійник? Є якісь кримінальні справи щодо цієї людини? Я не буду зараз називати всі прізвища, я думаю ці люди зараз нас слухають: кращий варіант, щоб вони збирали свої речі і змінили країну свого життя, це буде для них м’який варіант. Керівників райвідділів поліції Олевського та Овруцького району я вас дуже прошу звільнити “, – сказав Володимир Зеленський звертаючись до Князева.
Він також питав у начальника ГУНП В’ячеслава Печененка про результати боротьби з незаконним видобутком бурштину та запропонував йому звільнитися.
“Я ВАМ РЕКОМЕНДУЮ ДУЖЕ ПОКИНУТИ СВІЙ ПОСТ. БУДУ ГОВОРИТИ З ПАНОМ АВАКОВИМ І ПАНОМ КНЯЗЄВИМ. МОЖЕ ВИ НОРМАЛЬНА ЛЮДИНА І В СХЕМІ НЕ БУЛИ, АЛЕ ВИ НЕ МОЖЕТЕ ЗРОБИТИ НІЧОГО З” БУРШТИНОВИМИ ПІРАТАМИ “ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ”, – СКАЗАВ ЗЕЛЕНСЬКИЙ.
“ЗВЕРТАЮСЯ ДО ПАНА КНЯЗЄВА І БАКАНОВА.
І ТАК, РІВНЕНСЬКА ОБЛАСТЬ: РОКИТНІВСЬКИЙ, ДУБРОВИЦЬКИЙ, ВОЛОДИМИРЕЦЬКИЙ, ЗАРІЧНЕНСЬКИЙ І САРНЕНСЬКИЙ РАЙОНИ – КЕРІВНИКІВ РАЙВІДДІЛІВ (ПОЛІЦІЇ – РЕД.), БУДЬ ЛАСКА, ЗВІЛЬНІТЬ. ВОНИ НЕ ДОПОМАГАЮТЬ НАШІЙ КРАЇНІ, А ПОТІМ МИ РОЗБЕРЕМОСЬ, ХТО В СХЕМІ З НИХ, А ХТО НІ.
ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСТЬ – ОЛЕВСЬКИЙ ТА ОВРУЧЦЬКИЙ РАЙОНИ І ВОЛИНСЬКА ОБЛАСТЬ – РАТНІВСЬКИЙ І ЛУБЕШИВСЬКИЙ РАЙОНИ. ЦЕ Я ДО ПАНА КНЯЗЄВА.
ДО ПАНА БАКАНОВА – ЗМІНЮЙТЕ ГОЛІВ СБУ У ТРЬОХ ОБЛАСТЯХ РІВНЕНСЬКА, ВОЛИНСЬКА І ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСТІ.”
    Blogger Comment

0 коментарі:

Дописати коментар