Гончарук ошелешив відвертою заявою про продаж землі! Ми не зупинимось поки…





Прем’єр-міністр Олексій Гончарук констатує, що задовольнити всіх у питанні продажу землі не вдасться, але без земельної реформи життя селян не покращити. Джерело

Про це Гончарук написав на своїй сторінці у Facebook.
“1,5 МІЛЬЙОНА УКРАЇНЦІВ ВЖЕ ПОМЕРЛИ, ТАК І НЕ ОТРИМАВШИ ЖОДНОГО ПРИБУТКУ ВІД СВОЄЇ ЗЕМЛІ, ВОНИ НЕ ЗМОГЛИ НАВІТЬ ПЕРЕДАТИ ПАЙ У СПАДОК СВОЇМ ДІТЯМ. Я НЕ ХОЧУ, ЩОБ ТАКА Ж ДОЛЯ БУЛА І У МАЙЖЕ 6 МЛН ПАЙОВИКІВ, У ЯКИХ ПОКИ ЩО Є ЗЕМЛЯ!
Перш ніж виносити ці законопроекти на розгляд громадськості, ми проводили численні консультації та переговори, опрацьовували декілька десятків можливих сценаріїв. Потім протягом двох місяців у нас був постійний діалог, як з прихильниками, так і з противниками цієї ініціативи, з метою пошуку спільного знаменника.
Ми не можемо задовольнити усіх, наше завдання – балансувати інтереси всіх стейкхолдерів (а не однієї певної групи), встановлювати прозорі правила гри і підтримати чесну конкуренцію. Ця реформа робиться в першу чергу для українців та в інтересах українців”.
Прем’єр-міністр заявив, що “земельна реформа – це не про розпродаж землі, це про відновлення справедливості та про права людини самостійно вирішувати, що робити зі своїм паєм: продати, працювати на ньому чи здавати в оренду”.
“МИ – НЕ СТАРІ ПОЛІТИКИ, ЯКІ ВЖЕ ВІСІМ СКЛИКАНЬ ПОСПІЛЬ З РОКУ В РІК ПРОДОВЖУВАЛИ МОРАТОРІЙ, ЗАОХОЧУЮЧИ ЗА БЕЗЦІНЬ ПРОДАВАТИ ЧЕРЕЗ “СІРІ” СХЕМИ ЗЕМЛЮ ТА ЗДАВАТИ ЇЇ В ОРЕНДУ ЗА КОПІЙКИ”.
“МИ НЕ МОЖЕМО ЗРОБИТИ ЖИТТЯ МІЛЬЙОНІВ ГРОМАДЯН, ЩО ЖИВУТЬ У СЕЛАХ, КРАЩИМ, ЯКЩО НІЧОГО НЕ ЗМІНЮВАТИМЕМО ТА НЕ БУДЕМО ДАВАТИ МОЖЛИВОСТІ ЛЮДЯМ САМОСТІЙНО РОЗПОРЯДЖАТИСЬ СВОЄЮ ЗЕМЛЕЮ. ЗЕМЕЛЬНА РЕФОРМА – ЦЕ НАШ ВИКЛИК!”, – ДОДАВ ВІН.
Після голосування у Раді, де все-таки було проголосовано за ринок землі, Гончарук написав наступне.

“СЬОГОДНІ УКРАЇНА ЗРОБИЛА ЩЕ ОДИН КРОК «З ТРЕТЬОГО СВІТУ В ПЕРШИЙ» І ЦЕ ТІЛЬКИ ПОЧАТОК. ЗАКОН ПРО СКАСУВАННЯ ГАНЕБНОГО «МОРАТОРІЮ НА ПРОДАЖ ЗЕМЛІ» ПРИЙНЯТО В ПЕРШОМУ ЧИТАННІ!
НОВЕ ПОКОЛІННЯ ПРИЙШЛО ДО ВЛАДИ ВСЕРЙОЗ І НАДОВГО. МИ НЕ ЗУПИНИМОСЬ ПОКИ КРАЇНА НЕ СТАНЕ РОЗВИНЕНОЮ І УСПІШНОЮ. І У «ГОСТЕЙ З МИНУЛОГО», ЯКІ ЗВИКЛИ ДО МОНОПОЛІЙ, СХЕМАТОЗІВ ТА «СІРИХ ПРАВИЛ» НЕМАЄ ЖОДНОГО ШАНСУ ПРОТИ МАЙБУТНЬОГО, – ЗАЗНАЧИВ ВІН.
    Blogger Comment

0 коментарі:

Дописати коментар