“Київ буде очищено від фашистської нечисті”: Відомий шоумен розлютив українців маразматичною заявою. Де спецслужби?



“Київ буде очищено від фашистської нечисті”: Відомий шоумен розлютив українців маразматичною заявою. Де спецслужби?

Український комік, зірка Сomedy Сlub Андрій Молочний, який кілька років тому переїхав до Росії, заявив, що “по Києву натовпами ходять фашисти”. Джерело

На своїй сторінці в Instagram артист відзначив, що одного разу “Київ буде очищений від фашистської нечисті”.
“Адже ще п’ять років тому я навіть і подумати не міг, що по Києву натовпами ходитимуть фашисти … Але є надія, є надія, що як і сімдесят шість років тому Київ буде очищено від фашистської нечисті, від нелюдей, які хочуть щоб ми зрадили пам’ять наших великих предків, зрадили Батьківщину, зрадили себе і зрадили своїх дітей. Нічого у вас гади не вийде. Тепер за цю пам’ять я зубами триматися буду “, – написав Молочний.
Акаунт коміка в соціальній мережі не верифікований, але на нього підписаний ряд російських знаменитостей. Сам Молочний часто публікує на своїй сторінці пости про Другу світову війну.
Андрій Молочний (рід. 1978 г.) – український комік, учасник “Дуету імені Чехова”, співавтор шоу “Файна Юкрайна” і Comedy club UA.
Довгий час працював в парі з Сергієм Притулою. Незважаючи на події останніх років, продовжує виступати в Росії.
“Пам’ятаєте, була така х …. я – Андрій Молочний? КВК, Камеді Клаб, ще якісь смеху..чкі. Після Майдану Андрюша перебрався в Росію, тому що там комфортніше і веселіше, і грошей більше. І там Молочного дуже поплавило на победоносії і дідах. Прямо дуже “, – написав блогер Ходза у Мережі. Українці в коментарях його підтримали і висловили своє невдоволення такою поведінкою шоумена.
    Blogger Comment

0 коментарі:

Дописати коментар