Коли закінчиться війна на Донбасі: названо головну умову



Коли закінчиться війна на Донбасі: названо головну умову

Головним питанням для Путіна є Крим


Заступник директора українського інституту дослідження екстремізму Богдан Петренко вважає, що президент РФ Володимир Путін закінчить війну на Донбасі, лише за умови, якщо Україна визнає анексований Крим російським.

Про це повідомляє НАРОДНА ПРАВДА із посиланням на Обозреватель.
Експерт додав, що від саміту у “нормандському форматі” не варто очікувати значних результатів щодо врегулювання ситуації на Донбасі, адже питання припинення війни на сході тісно пов’язане з питанням Криму.
“Для них Донбас завжди буде інструментом для відволікання України від більш головного питання – Криму. До того, часу, поки Україна не визнає Крим російським, або РФ не віддасть півострів назад, вирішення проблеми війни в Донбасі не стоїть. Оскільки, як тільки ми закінчимо війну на сході, відразу постане питання Криму”, – пояснив Петренко.
А тим часом у Кремлі відкинули навіть можливість, що президент Російської Федерації Вододимир Путін не буде обговорювати із главою України Володимиром Зеленським питання приналежності Криму.
До слова, російській журналіст Олександр Кушнарь пояснив, чому США та країни Європейського союзу за жодних обставин не визнають анексований Крим частиною Російської Федерації.
    Blogger Comment

0 коментарі:

Дописати коментар