“Абсолютно неукраїнські сили намагаються роздмухувати псевдо скандал”! Порошенко звернувся до всіх небайдужих. Відео



Оприлюднення записів ймовірних розмов під час наради у прем’єр-міністра Олексія Гончарука – це не український сценарій. У роздмухуванні цього скандалу зацікавлена Росія як країна-агресор.
Про це заявив п’ятий президент України, лідер партії “Європейська солідарність” Петро Порошенко журналістам в кулуарах Верховної Ради.

“Я хочу сказати, що це не український сценарій. Бо цілком слушні оцінки викликів і ризиків економічної ситуації, які були представлені в розмові прем’єр-міністра і керівництва економічного блоку. Треба просто проаналізувати і забезпечити відповідну реакцію для того, щоб протидіяти викликам і ризикам”, – наголосив він.
“Абсолютно неукраїнські сили намагаються роздмухувати псевдо скандал”, – заявив п’ятий президент.

“Подивіться, на яких каналах вийшла в першу чергу атака на український уряд – на російських каналах”, – звернув увагу Порошенко.
“Які причини цієї атаки? Тому що вони хочуть атакувати тих, хто захищає державну політику з приводу одного дуже великого банку, який був націоналізований і став державним. І через який виводилися десятки, а може й сотні мільярдів гривень з української фінансово-банківської системи”, – пояснив Порошенко.
“Там є справжня причина. Там є позиція, яка забезпечує атаку на економічний блок уряду”, – підкреслив він.

Порошенко також наголосив, що “Європейська солідарність” не братиме в цьому участі.
Що цікаво, таку резонансну заяву Порошенка одразу стали активно обговорювати у мережі. Зокрема, про це пишуть телеграм канали, які часто повідомляють сенсаційні інсайди.
“Порошенко заступається за Гончарука – це найкраще, що я бачив сьогодні. Ще Рябошапку б захистив. І всі прихильники і партнери будуть в одному флаконі, – йдеться у повідомленні каналу Темний лицар.
“У полку захисників прем’єр-міністра Олексія Гончарука прибуло. Ніхто інший, як сам Петро Порошенко вирішив захистити главу уряду. Приплів він до цього свою стару пісню про головне – російський слід, антиукраїнські сили, канали олігарха.
Цікаво, що підштовхнуло ось цього персонажа до відбілювання репутації Олексія Гончарука. І, власне, цілі ось цього опусу в Facebook”, – пише телеграм канал Клименко Тайм.
До слова, заступник гендиректора “Укроборонпрому” Мустафа Найєм підкреслив, що в “плівках Гончарука” нібито немає жодного криміналу. “Якщо на зміну “стратегічним сімкам”, “любим друзям” і “плівкам Мельниченка” прийшли “записи Honcharukа”, значить, все не так вже й погано”, – констатував він.
А народний депутат України 8-го скликання Борислав Береза озвучив аргумент на користь Гончарука:
“До речі, притім, що я не симпатик прем’єра, але від багатьох чув, що він хоч і не на своєму місці, але не корупціонер”.
    Blogger Comment

1 коментарі:

  1. Your Affiliate Profit Machine is waiting -

    Plus, making money with it is as easy as 1, 2, 3!

    Here's how it works...

    STEP 1. Tell the system what affiliate products the system will advertise
    STEP 2. Add PUSH BUTTON traffic (this ONLY takes 2 minutes)
    STEP 3. Watch the system grow your list and upsell your affiliate products all by itself!

    Are you ready??

    Click here to launch the system

    ВідповістиВидалити