Захоплення ЗСУ фільтрувальної станції здійняло паніку в Донецьку: треба бурити свердловини

Донецькі бойовики серйозно запанікували через захоплення ЗСУ Донецької фільтрувальної станції. Адже стріляти у відповідь по цьому об'єкту вони не можуть, інакше залишать місто без води. У підсумку, прийшли до висновку, що потрібно починати масове буріння свердловин.
Новину повідомляє «Преса України».

Колишній «міністр оборони ДНР» Ігор Стрєлков підтвердив інформацію про те, що ЗСУ встановили контроль над Донецькою фільтрувальною станцією. Каже, що свого часу бойовики самі залишили цей об'єкт напризволяще, щоб українські війська не обстрілювали їх зі станцією разом, щоб не наражати населення на ризик залишитися без води.

«Тепер укро-військові зайняли її самі і абсолютно спокійно з її території обстрілюють позиції «корпусу» і прилеглі міські квартали, справедливо розраховуючи, що:

а) відповідати за них не будуть, щоб місто не залишилося без води;

б) якщо все-таки дадуть, то припинення водопостачання можна сміливо звалити на «сепаратистів», звинувативши їх в «геноциді» населення.

Безпрограшна тактика...», - зазначив він.



Інший бойовик - Ельдар Хасанов, який займає пост «начальника міноборони ДНР» згадав, що «ополчення» вже стикалося з подібною ситуацією три роки тому. Каже, що тоді верхівка в особі «глави ДНР» Захарченка та його помічника Кононова водою і зручностями себе забезпечила, залишивши населення наодинці з проблемою.

«Мораль: маючи таку «еліту», готуйтеся до найгіршого розвитку ситуації. Буріть свердловини!» - констатував він.
    Blogger Comment

0 коментарі:

Дописати коментар