ТЕРМІНОВО: Блокувальники Донбасу висунули свої вимоги Гройсману

Прибічники блокади торгівлі з окупованим Донбасом вимагають від Верховної Ради продовження блокади, а також схвалення закону про окуповані території.
Сообщает http://goldnewscenter.blogspot.com/





Про це на своїй сторінці в Facebook написали учасники "Штабу блокади торгівлі з окупантами".
Зазначимо, що активісти анонсували багатотисячний мітинг під Верховною Радою, зараз там вже збираються люди. Повідомляє Канал 24
Блокадники також повідомили, що отримали офіційне запрошення на переговори від прем'єр-міністра Володимира Гройсмана. Актвісти висунули йому свої вимоги, а саме негайне звільнення полонених і прийняття закону, який забороняє торгівлю з непідконтрольними районами Донбасу.
Кабінет міністрів скасовує дозволи, видані СБУ на переміщення товарів і видає Постанову, яка регулює переміщення вантажів відповідно до Закону про боротьбу з тероризмом,
– озвучили вони друге речення Гройсмана.
Блокадники також озвучили пропозицію Гройсмана. За їх словами, прем'єр запропонував входження представників штабу блокади в комісії з обміну полоненими.


Штаб блокади торгівлі з окупантами
4 години тому
ВАЖЛИВО!!!
Отримавши офіційне запрошення на перемовини від прем'єр-міністра країни, Штаб блокади торгівлі з окупантами виступив з пропозицією:
1. Негайного звільнення полонених;...
 Показати більше...
Активісти відзначили, що прем'єр їм повідомив про нездатність впливати на більшість "Блоку Петра Порошенка" і "Народного фронту" в парламенті, тому прийняття Закону від нього не залежить. "Штаб блокади торгівлі з окупантами" пообіцяв розглянути пропозиції Гройсмана і після консультацій з експертами і членами штабу дати відповідь. Так чи інакше, протестувальники не збираються зупиняти блокаду.
    Blogger Comment

0 коментарі:

Дописати коментар