«Бог почув маленького хлопчика з Алеппо»: мережу підірвала версія смерті Чуркіна


Представник Росії при ООН Віталій Чуркін, про смерть якого стало відомо у понеділок, 20 лютого, – був пещеною, брехливою і гнилою людиною.
Сообщает http://varota.com.ua/





Таку думку у своєму блозі на Site.ua висловив  сценарист, актор, телеведучий Олекандр Власюк, більше відомий під ім’ям Сашко Лірник.

За його словами, Чуркін є справжнім прикладом людини, для якої у Бога не вистачило душі.

«Коли Бог створив людину, то дав їй частинку себе – безсмертну душу. Яка болить і співчуває, яка робить людину із тварини. З того часу людей ставало більше і більше. А душа залишалась та ж сама. Хоч і Божа і Велика. І на всіх її не вистачило. Є істоти, які зовні виглядають як люди. Ходять, їдять, розмовляють. Щось купують, продають, миють машини і торгують газом з нафтою.Тільки душі у них немає», – написав Лірник.

На його думку, у цьому світі нічого не вирішують рахунки в банках, активи, газ и нафта. Все вирішує розмова невинної дитини з Богом.

«Маленьке дитя пожалілося Богу. Кому як не Йому? І Бог почув. Ви думаєте, що все це назавжди і могутнє? Що великі царі завжди будуть великими? Що військові арсенали вирішують все? Що все вирішують рахунки в банках і активи? Газ і нафта? Автомати і Гради? Бомбардувальники і саміти політиків? Не знаю, як докричатися до вас, як вам розказати просту істину… Все вирішує розмова невинної дитини з Богом», – зазначив Лірник.

Блог спричинив низку критичних та саркастичних коментарів у соціальній мережі. Люди радіють смерті Чуркіна та припустили, як зараз страшно президенту Росії Володимиру Путіну, який може бути наступним.





    Blogger Comment

0 коментарі:

Дописати коментар