ТЕРМІНОВО: “Це станеться 26 березня…” – Семенченко тільки що зробив дуже “важливу” заяву щодо блокади на Донбасі

На сьогоднішній день, 22 березня, вже можна робити певні підсумки блокади торгівлі з окупованими територіями Донбасу, тому тепер активісти мають намір, скоординувавши свої кроки, вдатися до третього кроку.
Як передає replyua.net, заява відповідного змісту вже розміщена на Facebook-сторінці народного депутата Семена Семенченка. Політик, зокрема, зауважив, що активісти оголосили про основну мету своєї акції, яка полягає у звільнення українських заручників з полону проросійських бойовиків та припинення будь-яких зв’язків в економічній та торговій сфері з окупантами та Кремлем.

Більше того, серед вимог, які були оприлюднені ветеранами антитерористичної операції – прийняття рішення, згідно з яким самопроголошені «Л/ДНР» визнаються організаціями терористичного спрямування, а Росія – країною-агресором. «У відповідності до моїх розрахунків, вже цієї осені очікується закріплення на законодавчому рівні «ефективного контролю», або ж відповідне рішення повинне бути прийняте урядом України», – наголосив Семенченко.

26 березня Семенченко планує провести переговори за участі своїх соратників в базовому редуті Штабу блокади, під час яких будуть ще раз обговорені завдання та цілі активістів.


    Blogger Comment

1 коментарі: