Геть подуріли!!! Порошенко підписав новий приголомшливий закон, який стосується кожного українця

Президент Петро Порошенко підписав закон України № 1910-VIII “Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо оподаткування спадщини”, яким спрощується оформлення спадщини для найближчих родичів спадкодавця, передає Корупція.Інфо

Про це повідомляє прес-служба глави держави.

Зазначений документ прийнятий парламентом у другому читанні і в цілому 278 голосами 23 лютого цього року.

“Законом звільняються від оподаткування податком на доходи фізичних осіб вартості спадщини, яку від спадкодавця отримують члени його сім’ї другого ступеня споріднення: рідні брати та сестри, баба, дід і онуки. До цього часу чинним Податковим кодексом передбачалося звільнення від оподаткування членів сім’ї спадкодавця тільки першої лінії спорідненості. Спадкоємці першого та другого щаблів також звільняються від необхідності проведення оцінки успадкованих об’єктів для цілей оподаткування. При цьому для всіх інших спадкоємців податок залишається в розмірі 5%”, – сказано в повідомленні прес-служби.
Закон набирає чинності з дня, наступного за днем його опублікування і застосовується до доходів у вигляді спадщини/подарунка, отриманих починаючи з 1 січня 2017 року.
    Blogger Comment

0 коментарі:

Дописати коментар