СПРАВА ВОРОНЕНКОВА: ДРУЖИНА ЛЕВЕНЦЯ РОЗПОВІЛА ТСН, НАВІЩО ЙОГО ВИКЛИКАЛИ ДО ПРОКУРАТУРИ

Чоловік перебував у розшуку раніше, але його було знято з бази. Повідомляє https://tsn.ua

Дружина Ярослава Левенця, якого у ЗМІ назвали ймовірним фігурантом справи про вбивство Дениса Вороненкова, розповіла ТСН, для чого її чоловіка викликали до прокуратури у день вбивства російського політика.

"Йому потрібно було до прокуратури, тому що тиждень тому його затримували для перевірки документів, а старий розшук з нього ще не зняли. Так часто буває, що розшук ще висить у базі, а його вже давно зняли, вже мінімум рік. Як я зрозуміла, все нормально, перевірили і переконалися, що він не в розшуку. А друга справа, яка була в Києві – з приводу маніфесту (спільний маніфест зі "Свободою", "Правим сектором" та "Нацкорпусом"). І ввечері повинні були детально обговорити маніфест, але на цю зустріч він вже не приїхав", - розповіла Ганна.

Ганна підтвердила, що чоловік розбудовував громадську організацію "Оборона великої України" і дуже горів тим, щоб об'єднати зусилля з іншими патріотичними організаціями. Також він проводив заняття з бойового гопака. Крім того, дружина розповіла, що Левенець у складі "Донбасу" брав участь у бойових діях на Сході у багатьох точках найбільш запеклого зіткнення.

Чи був чоловік знайомий з вбивцею Вороненкова Павлом Паршовим, дружина не знає.

Також дружина розповіла, що авто Daewoo Lanos, на якому наче приїхав вбивця Вороненкова, не належав їхній родині. У Левенця колись давно був власний Daewoo Sens, однак він його давно продав.

"Дуже переживаю, з ним немає зв'язку. Не думаю, що він переховується, думаю, він просто зник", - каже жінка.

    Blogger Comment

0 коментарі:

Дописати коментар