ІДІЛ взяла на себе відповідальність за напад на Росгвардію в Чечні

Екстремістська організація "Ісламська держава" взяла на себе відповідальність за напад на військову частину Росгвардії в Чечні.

Про це повідомляє сайт SITE Intelligence Group, американської організації, яка відстежує онлайн-активність ісламістських угруповань, – Корупція Інфо
У ніч на 24 березня стався напад на військову частину Росгвардії в станиці Наурська в Чечні. Група озброєних бойовиків, скориставшись туманом, спробувала проникнути на територію військового містечка Національної гвардії, але її виявив військовий загін, який вступив із бандитами в бій. Шістьох нападників було знищено, загинули шестеро військовослужбовців. Є поранені.
У зв'язку з нападом СКР РФ порушив кримінальну справу за статтями 317, частиною 2 статті 208, частиною 3 статті 222, пп. "а, б" частиною 4 статті 226 КК РФ (посягання на життя військовослужбовців, участь у незаконному збройному формуванні; незаконний обіг зброї, здійснений організованою групою, а також розкрадання вогнепальної зброї, вчинене організованою групою, із застосуванням насильства, небезпечного для життя).

    Blogger Comment

0 коментарі:

Дописати коментар