Хліб по 100 ГРИВЕНЬ! Ляшко налякав усіх своєю карколомною заявою. Що воно меле?

Перебуваючи з робочим візитом на півдні України, лідер Радикальної партії Олег Ляшко відвідав сільськогосподарське підприємство «Надбузьке» у Великій Коренихі, що під Миколаєвом.

Політик оглянув вирощені сорти пшениці, цікавився, чи не пошкодили заморозки майбутній врожай та чим агрономи обробляють землю, – повідомляє прес-служба Радикальної партії. Сообщает http://korupciya.com/



«Якщо не виводити нові сорти рослин, в Україну завозитимуть із-за кордону генномодифікований посівний матеріал і по 100 гривень буханка хліба коштуватиме в магазині, тож потрібно вкладати гроші в селекцію, науку та дослідження, а для цього має бути державна підтримка», – переконаний народний депутат.


Крім того, переконаний Ляшко, потрібно не землю продавати, а продукцію, вирощену на українській землі.


«Для того, щоб поле годувало, потрібно поруч з ним встановити аграрну переробку, щоб продавати не зерно, а українські булочки і макарони», – акцентував увагу народний депутат.


Також політик відповів на всі запитання аграріїв.


Так, фермери розповіли парламентарію, що не можуть придбати нову техніку, бо занадто дорога, а кредити під такі відсотки – недосяжні для селян.


«Ми зараз добиваємося, щоб була державна програма компенсації вартості сільськогосподарської техніки, тоді і ви зможете обробляти землю та заробляти, і буде підтримка національного виробника, бо на українських полях їздитимуть українські трактори», – підсумував парламентар.

    Blogger Comment

0 коментарі:

Дописати коментар