На межі: одкровення 5-річної дівчинки обурило українців

Інтерв'ю з маленькою українкою стало хітом мережі та темою палких обговорень між користувачами. 5-річна Олеся Кукула з Івано-Франківська у День захисту дітей розповіла, як вона дивиться на життя та на різні дорослі речі. Про це пише znaj.ua.

Дитину запитали як вона розуміє право та захист, на що маленька українка дала більш, ніж вичерпну відповідь.
"Право – це коли дитина собі, як дитина, а батьки мають право купити їй іграшки. Захищати дитину має право мама з татом, міліція і така машина, що на ній пише 104", - каже Олеся. А також додає, що крім захищати дітей, батьки мають право і покарати.
"І ще я не люблю, коли не можна не слухатися. Завжди слухатися – це скучно. Але коли не слухаєшся там, ну тата, наприклад, то дістаєш по попі. Бо тато має право деколи вдарити попу, коли діти неслухняні", - продовжує дівчинка.
Саме це останнє речення викликало шквал критики у мережі.
Користувач Eliash Strongowski, який поширив це інтерв’ю в Facebook , просто вибухнув від гніву. Крім того, він виклав скрін матеріалу, до того як його виправили, і з уст дівчинки остання фраза звучала дещо інакше.


"І це друкують на День захисту дітей. Це у Франківську так уявляють захист дітей. Це так його подають. Морок. Треш. Маячня. Інші емоції від прочитання "інтерв'ю" з 5-річною дитиною",- висловив свої враження від прочитаного автор посту.
За словами користувача, слова дівчинки яскраво відображають її оточення та те, як з нею поводяться батьки.
Деякі користувачі у коментарях одразу ж підхопили думки автора та підтримали його: "Хочеться і плакати (з тої першої цитати), і сміятись. Бо "чоловік має заробляти мільйон і віддавати на сирники", - пише Ольга Перехрест.
"Вона ж явно право на попу не сама придумала. взагалі дитина транслює стільки стереотипів, що страшно навіть уявляти її родину", - додала Natalia Tovarisch Chi.

Проте останні фрази дитини дають сподівання на те, що вона щаслива, оскільки її все ж є кому захистити.

"А мене захищає мама, тато і Лаккі, моя собака", - підсумувала Олеся.
Автор матеріалу: Ирина Дождева
Теги: День захисту дітей, інтерв'ю, дитячий погляд

    Blogger Comment

0 коментарі:

Дописати коментар