ШОКУЮЧА ПРАВДА: Чому Гройсман забрав Реву з собою до столиці! Будьте обережні! Впасти можна від таких деталей!

Андрій Рева народився на Харківщині.
У 1987 році закінчив Ленінградське вище військово-політичне училище ім. Ю. Андропова. Після навчання був заступником командира роти з політичної частини.

Також Андрій Олексійович має юридичну освіту, – Сообщает http://korupciya.com/



У кінці 80-х років переїхав до Вінниці. Там влаштувався вчителем середньої школи №27. Пізніше очолював Вінницький міський комітет профспілки працівників освіти і науки.


Чиновницькі кабінети Рева почав освоювати в 1990-х роках, коли став заступником тодішнього глави Вінниці Дмитра Дворкіса. Після поразки Дворкіса на місцевих виборах 2000 року, Андрій Олексійович наступні п’ять років працював начальником управління соціального захисту населення Замостянської районної ради.


Після перемоги Володимира Гройсмана на виборах вінницького міського голови у 2006 році Рева повернувся в кабінет заступника.


Під час Революції гідності Андрій Олексійович на вінницький Майдан не ходив. Рева називав місцевий Євромайдан «колективним сеансом самообману». Свою позицію пояснював наступним чином: «Не ходжу, тому що чітко знаю, що там буде далі – те ж, що і було. Нічого нового. Одні й ті ж люди, одні й ті ж гасла, одні й ті ж заклики і нульовий результат. Популізм суцільний. Не хочу слухати цю демагогію. Як людина, яка при владі й знає ситуацію зсередини, бачить проблематику, прекрасно розумію, що якщо людина голосно говорить і обіцяє золоті гори, з цього нічого не буде».


Коли Володимира Гройсмана призначили прем’єр-міністром, із собою до столиці він забрав і Андрія Олексійовича. Він нібито мав очолити Міністерство охорони здоров’я або стати віце-прем’єром. Однак, місце для нього залишилося лише у Мінсоцполітики.


Свято в Hilton
Торік День соціального працівника припав на 3 листопада. Щоб відзначити професійне свято, міністр Андрій Рева скликав до столиці представників департаментів соцполітики з регіонів. Засідання мало відбутися у форматі обговорення основних досягнень і проблем у соціальній сфері та перспектив проведення реформ. Місцем проведення наради Міністерство обрало готель «Hilton» – один з найдорожчих у Києві.







Після цієї зустрічі ЗМІ опублікували чисельні світлини, на яких було видно, що зібрання проходило у форматі святкового банкету. Писали, що Міністерство соцполітики витратило на фуршет в «Hilton» до $100 тисяч з держбюджету.


Андрій Олексійович тоді заявляв, що інформація про розкішний банкет – брехня. А Мінсоцполітики на своїй сторінці у «Фейсбук» назвало публікації ЗМІ про це «публічною істерикою».


банкет


Фінансування ветеранських ГО
Навесні цього року розгорівся скандал навколо фінансування ветеранських громадських організацій. Активісти та колишні військові стверджували, що нинішня система фінансування неефективна і кошти часто витрачаються не за призначенням.


Їх обурило те, що прорадянські ветеранські організації отримують величезні суми з держбюджету без конкурсу і потім за ці кошти влаштовують проросійські заходи, зрежисовані в Москві. Наприклад, акцію «Безсмертний полк» 9 травня також проводили за бюджетні кошти.


Робоча група при Держслужбі у справах ветеранів та учасників АТО звернулася до Мінсоцполітики з проханням встановити нові правила фінансування. Зокрема, щоб це відбувалося на основі відкритого конкурсу. Однак, після чисельних обіцянок знайти компроміс, міністр соціальної політики Андрій Рева 29 травня підписав рішення про фінансування ветеранських організацій за старою схемою, без конкурсного відбору.


Біографія
Дата народження: 7 липня 1966 року


Місце народження: м. Богодухів, Харківська область


Освіта:


1987 – Ленінградське вище військово-політичне училище.


2004 – Міжрегіональна академія управління персоналом.


Кар’єра:


1983-1989 – проходження військової служби.


1989-1995 – вчитель історії вінницької середньої школи №27.


1995-1998 – голова Вінницького міського комітету профспілки працівників освіти і науки.


1998-2000 – заступник вінницького міського голови.


2000-2005 – начальник управління соціального захисту населення Замостянської районної ради у Вінниці.


2005-2016 – заступник вінницького міського голови.


14 квітня 2016 року – міністр соціальної політики України.

    Blogger Comment

0 коментарі:

Дописати коментар