Ні в якому разі не робіть цього завтра, щоб ваші діти не спокутували смертельний гріх!!!

Свято Святої Трійці відзначається на 50-й день після Великодня. У 2017 році він випадає на неділю, 4 червня.



Цей день пов'язаний із безліччю повір'їв і традицій. Існує також ряд занять, які категорично заборонені. Сообщает http://korupciya.com/


На Трійцю не рекомендують призначати весілля. Оскільки в подальшому новостворену сім'ю не чекало нічого хорошого. На Трійцю краще тільки свататися і говорити про весілля. А якщо молоді вирішать піти під вінець на Покрову, то їх спільне життя буде довгим і щасливим.


У цей день категорично заборонялося шити, пекти і працювати на городі. Свято Трійці збігається з закінченням тяжкої праці і підготовкою до збирання нового врожаю.


Землю в цей день називають іменинницею, вважаючи, що вона святкує свій день народження. Адже саме на початку літа розпускається зелень і квіти. Тому основна заборона в цей день пов'язана саме із землею. На Трійцю в жодному разі не можна проводити ніякі земельні роботи.


Також слід обережно поводитися з деревами. Тому на Трійцю не можна рубати і пиляти, ламати гілля, колоти дрова. Тих же, хто зважитиметься порушити заборони, чекають напасті.


Радять остерігатися і водойм на Трійцю. Забороняється купатися у відкритих водоймах, бо русалки заберуть до себе. Ймовірно, так предки намагалися убезпечити своїх дітей і не пустити їх купатися в холодну воду.

    Blogger Comment

0 коментарі:

Дописати коментар