ОЦЕ ТАК! Аваков і Князєв “потішили” жителів Запоріжжя! Варте УВАГИ! (ФОТО+ВІДЕО)

Про це повідомили у прес-службі МВС, – передає http://www.ban.net.ua

У повідомленні зазначають: “Нагадаємо, 25 травня Національна поліція України в рамках Кіотського протоколу отримала 635 автомобілів з екологічними двигунами “Mitsubishi Outlander PHEV”. Кросовери призначаються для потреб патрульної поліції, груп швидкого реагування, вибухотехнічних та превентивних підрозділів. Цими днями їх отримують поліцейські в регіонах. Сьогодні нові службові авто отримали запорізькі правоохоронці.


Як наголосив під час церемонії передачі авто міністр внутрішніх справ Арсен Аваков, процес реформування Національної поліції, що розпочався два роки тому, має високий показник – ріст довіри населення. “Ми оступаємося, падаємо, робимо помилки, іноді дуже серйозні, але продовжуємо рухатися вперед, крок за кроком завойовуємо довіру наших громадян. На початку реформ рівень довіри до Нацполіції складав 5-10%, зараз соціологічні служби показують 42%”, – підкреслив глава МВС.
Арсен Аваков наголосив, що технічна складова, як і підтримка суспільства, є необхідною запорукою успішної служби поліцейських. “Я дуже хочу, щоб наші поліцейські поважали себе, свою роботу, і ми, громадяни цієї країни, поважали поліцейського, його працю і серйозні обставини, у яких він працює. Тому ми стільки уваги приділяємо не лише структурним реформам, навчанню поліцейських, а й технічному оснащенню. Бо сучасний світ кидає сучасні виклики і маємо на них відповідати. І сьогодні ми передаємо 51 автомобіль: тут електромобілі, отримані за Кіотським протоколом, і спеціальні авто”, – наголосив міністр і подякував народним депутатам і місцевій влади, завдяки підтримці яких закуплена частина спецавтівок.


Глава МВС подякував особовому складу всіх підрозділів поліції Запоріжжя за хороші результати й роботу у першому півріччі. “Окремо відзначу показники роботи НПУ Запорізької області. Сподіваюся, що молодий колектив, який формується, буде тримати планку”, – сказав Арсен Аваков і побажав правоохоронцям області успіхів у службі.



Також дивіться: Аваков пожартував про поліцейських на нових Mitsubishi: “Ми домовилися перших трьох розстріляти, хто потрапить в аварію”.

Своєю чергою голова Національної поліції України Сергій Князєв наголосив, що вручені сьогодні службові автомобілі відразу виїдуть на патрулювання у містах і селищах області. “Це свідчить про те, що ми реформуємося не для картинки. Це перший крок і, думаю, що не останній в цьому році. Я бажаю шановним поліцейським, щоби суспільство вам більше дякувало, ніж критикувало”, – підкреслив Сергій Князєв.
Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков та голова Національної поліції Сергій Князєв вручили сертифікати та ключі від службових автомобілів керівникам Мелітопольського, Бердянського, Пологівського, Енергодарського, Василівського відділу та Запорізького районного відділення поліції.


Окрім сучасних кросоверів “Mitsubishi Outlander PHEV” цього дня поліція Запоріжжя отримала від обласної, міської влади та ВАТ “Мотор-Січ” ще низку автомобілі для використання у службовій діяльності різних підрозділів.



Сертифікати на два автомобілі “Peugeot Boxer”, придбані відкритим акціонерним товариством “Мотор-Січ”, Управлінню корпусу оперативно-раптової дії КОРД ГУНП в Запорізькій області вручив президент “Мотор-Січ” В’ячеслав Богуслаєв. Ці транспортні засоби призначені для службового використання в оперативній діяльності кордівців, насамперед – для оперативного переміщення до місця проведення спецоперацій. “Ми бачимо реформи в дії. І вдячні, що ви повсякденно дбаєте про зміцнення матеріально-технічної бази поліцейських”, – сказав В’ячеслав Богуслаєв і запевнив, що промисловці регіону будуть і надалі долучатися до зміцнення матеріально-технічної бази всіх силових структур.



Голова Запорізької ОДА Костянтин Бриль та очільник облради Григорій Самардак вручили сертифікати та ключів від 11 службових автомобілів “Renault Dokker” Головному Управлінню Національної поліції Запорізької області. Керівники обласної влади відмітили й фахове, й матеріально-технічне зміцнення обласної поліції і висловили намір сприяти правоохоронним органам у цих процесах.



Сертифікати на 8 автомобілів “Renault Logan” та “Renault Dokker”, призначені для службового використання в оперативній діяльності, Дніпровському відділу поліції передав міський голова Запоріжжя Володимир Буряк.



Також у рамках робочого візиту міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков та голова Національної поліції України Сергій Князєв вручили сьогодні ордери на нове житло кращим працівникам Управління карного розшуку, які мають досвід та вміло використовують його у боротьбі зі злочинністю. Двокімнатні квартири від міської влади отримали сім’ї двох правоохоронців.

    

    Blogger Comment

0 коментарі:

Дописати коментар