«Чемодан, вокзал, Ізраїль!» – патріоти відповіли Березі за Шухевича

Українські патріоти так вправили мізки нардепу Бориславу Березі за його пост про Шухевича у Facebook, що той взагалі «заліг на дно».
Хоча серед народних депутатів Береза є найбільшим дописувачем в соціальних мережах і може викладати більш ніж 10 постів на день, через шквал негативних коментарів за пост про Шухевича він взагалі перестав писати у Facebook.Сообщает http://de-facto.cc

Нагадаємо, після того, як Київрада проголосувала за перейменування проспекту Ватутіна на проспект Шухевича, Береза на своїй сторінці у Facebook написав: «… Чтобы расколоть общество сейчас используют все возможности. Потому проспект назвали именем Шухевича. Ничего людей не учит. Второй круг по грабельному полю продолжается».
У відповідь він отримав шквал негативних коментарів. Ось деякі з них:




Дуже показово, що Береза просто почав «банити» деяких дописувачів, які йому нагадували, як він потрапив до Верховної Ради саме завдяки націоналістичному «Правому сектору».


Береза відверто лукавить, коли каже, що, мовляв, не використовував бренд «ПС» для того, щоби пролізти в Раду.

Очевидно, що більшість киян, які проживають на Троєщині, де балотувався Береза, якраз і голосували за нього як за члена «Правого сектора», де він обіймав посаду прес-секретаря організації.

Усі пам’ятають, що під час Революції Гідності саме Береза, а не Ярош, був головним спікером «Правого сектора» і буквально не злазив з телеекранів. Саме завдяки «ПС» непримітний торговець книжками з ринку «Петрівка» став відомою особистістю.
Можливо, після такого зухвалого вчинку члени «Правого сектора» нарешті відкриють таємницю: через що вони свого часу виключили Березу зі своїх лав?
У коментарях Березі пригадали і гучний скандал з любітельніцей русскава міра, екс-шеф-редактором телеканалу «Інтер» Марією Столяровою. Як відомо, незважаючи на те, що Столярова працювала на «Партію регіонів», «націоналіст» Борислав Береза був частим гостем телеканалу «Інтер».
Згодом, коли пропагандистку видворили з країни, а її поштова скринька була зламана, багато чого стало зрозуміло…


Саме 32% Борислав Береза набрав під час другого туру виборів мера Києва 2015 року.
Захисники імені Шухевича наголошують: історію України не варто вивчати по ФСБшній російській «Вікіпедії».


У коментарях Березі пригадують і про громадянство Ізраїлю, і чому він зрікся батьківського прізвища.


Патріоти натякнули «націоналісту», що вишиванки йому не личать і що у Львові Березі краще не з’являтись.

    Blogger Comment

0 коментарі:

Дописати коментар