Оце так схему вигадав!!! Відомого держслужбовця затримали на хабарі. Сума, яку він вимагав від атовця просто шокує

Оперативники Управління захисту економіки в Івано-Франківській області Нацполіції спільно з працівниками військової прокуратури Західного регіону України задокументували земельні оборудки, які організував сільський голова одного із селищ області.

Про це повідомляє прес-служба поліції в Івано-Франківській області, Сообщает http://korupciya.com/



Щоб отримати гарантовану державою земельну ділянку на території сільської ради, учаснику Антитерористичної операції довелося заплатити чималі гроші.


"Правоохоронці встановили, що посадовець, зловживаючи службовим становищем, протягом березня 2016 – травня 2017 рр. вимагав від атовця неправомірну вигоду в розмірі 40 тис. гривень за надання у приватну власність земельної ділянки", – прокоментували в поліції.


У ході документування злочинних дій оперативниками УЗЕ в Івано-Франківській області Нацполіції у березні нинішнього року було задокументовано отримання фігурантом першого траншу неправомірної вигоди в сумі 500 дол.


Повідомляється, що 2 червня службовця було затримано у салоні власного автомобіля під час отримання другої частини неправомірної вигоди у розмірі 1 тис. дол. та 1 тисяча грн.


Правоохоронці встановили, що всього від земельних оборудок посадовець отримав 2 тис. дол. та 1 тис. грн.


Сільському голові загрожує покарання, передбачене ч. 3 ст. 368 (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) Кримінального кодексу України.




    Blogger Comment

0 коментарі:

Дописати коментар