Ярош зробив ТЕРМІНОВУ заяву про фронт! Кожен свідомий українець має це ЗНАТИ!

Українським воїнам на передовій потрібен хороший транспорт. Легкових автомобілів не вистачає і командирам бригад. А військова техніка застаріла.

Про це сказав народний депутат Дмитро Ярош в інтерв'ю газеті "День", – Сообщает http://korupciya.com/



"Потреби не міняються. Це, як правило, легкові машини для пересування фронтом. Дуже часто, навіть у командирів бригад ЗСУ, батальйонів немає хорошого транспорту. Військова техніка – і танки, і БМП – часто випуску 60-70-х років минулого століття. Хлопці їх доглядають, але зрозуміло, що це техніка іншого покоління.


Не секрет, що є проблема некомплекту особового складу. Тобто, незважаючи на те, що матеріальне забезпечення військовослужбовців зараз доволі непогане, у порівнянні з минулими роками і тилом, при тому всьому люди не дуже йдуть у Збройні сили. Одні бояться війни, інші – забюрократизованості, бо це теж якийсь нездоланний недолік у ЗС. В іншому хлопці забезпечені доволі непогано. Хотілось б більше, але економіка України не в найкращому стані".


У державному бюджеті на 2017 рік для Міністерство оборони України передбачено більше 62 млрд грн. З них на розвиток озброєння та військової техніки Збройних сил понад 5 млрд. Попри це волонтери продовжують допомагати військовим – постачають на фронт не лише продукти харчування, а й транспорт та необхідну техніку.

    Blogger Comment

0 коментарі:

Дописати коментар