Ви не повірите власним очам! Рибак показав свою кохану! Ви онімієте коли її побачите (ФОТО)

Останнім часом у блозі переможця Євробачення-2009 ” Олександра Рибака все частіше стали з’являтися фотографії з таємничою незнайомкою.
Спершу це були просто спільні фото, але з часом молоді люди стали демонструвати все більше ніжності. Як виявилося, серце 31-річного музиканта вже давно не вільне і дівчина на фото — його нова кохана, — передає http://www.ban.net.ua Сообщает http://perelaznews.blogspot.com/

Обраницю знаменитості звуть Джулія, а познайомився з нею Олександр на сайті знайомств. Тепер пара практично не розлучається — Саша і Джулія багато часу проводять разом, багато подорожують і навіть представили один одного своїм рідним.
«Її звуть Джулія. Саша зустрічається з нею вже кілька місяців. Закохані знайшли один одного через популярний додаток для знайомств. Він поставив дівчині «лайк», вона відповіла тим же. У них з легкістю зав’язалася розмова, домовилися зустрітися. Обидва багато подорожують, захоплюються музикою, люблять спорт», — розповів в інтерв’ю «СтарХіту» близький друг Олександра Філіп.
Сам музикант коментувати своє особисте життя не поспішає, а замість цього просто публікує спільні фото з дівчиною.




    Blogger Comment

0 коментарі:

Дописати коментар