ЖИТИ ПО-НОВОМУ! Податківець пішов у декрет і за півціни купив Maserati

А наприкінці минулого року він отримав у подарунок від матері 18 приміщень у Львові.


Працівник відділу оперативного супроводження адміністрування ПДВ офісу великих платників податків ДФС у місті Львові Сергій Мальков у 2017 році купив автомобіль Maserati Ghibli S Q4 вдвічі дешевше за його ринкову ціну Сообщает https://bbcccnn.com.ua/

Мальков, який уже тривалий час перебуває в декретній відпустці для догляду за дитиною, придбав автомобіль Maserati 2015 року випуску за 765 тис. гривень.


Зауважимо, що нове авто Maserati Ghibli S Q4 такого року випуску в Україні пропонують за 2,51 млн гривень. Автомобіль з пробігом 2014 року випуску – від 1,8 млн гривень. За суму, яку Мальков вказав у декларації, можна придбати лише Maserati після ДТП.


Крім того, у грудні 2016 року Мальков став власником 18 приміщень у різних районах Львова. Площа приміщень невелика, в середньому 20-30 кв. м.


Почему на самом деле Путин аннексировал Крым и развязал войну на Донбассе
Один из видных антикоррупционеров подал в отставку




За інформацією Державного реєстру прав на нерухоме майно, ці приміщення йому були подаровані його матір’ю Людмилою Мальковою. Договори дарування були оформлені 7, 8 і 13 грудня 2016 року одним нотаріусом – Уляною Пшеничною.


азначається, що і Людмила Малькова, і Уляна Пшенична раніше були замішані в масштабній афері з крадіжки комунального майна Львова. Зокрема, за кілька місяців 2016 року Львівська міськрада втратила десятки комунальних приміщень у центрі міста.

    Blogger Comment

0 коментарі:

Дописати коментар