“Может быть сделано подло, по формуле “разбомбим Воронеж”” – Рабінович про відповідь Путіна на нові санкції США

На думку фінансиста, все що може зробити керівництво Росії у відповідь на американські санкції – відповісти ще якоюсь підлістю такого ж плану.

У Росії немає дзеркальної відповіді на нові санкції США, тому Кремль може ввести контрсанкціі, які вдарять головним чином по російських громадянах. Таку думку висловив російський фінансист і блогер Слава Рабінович в своїй колонці на сайті Апостроф, передають Патріоти України.

“Можна згадати інший санкційний закон США – “Акт Магнітського”, який було спрямовано на протидію корупції та порушень прав людини.

Як “симетричні”заходи путінська ОПГ прийняла так званий “закон негідників”, яким було введена заборону на усиновлення американськими родинами російських сиріт”, – зазначив Рабінович.

Тому, на його думку, все що може зробити керівництво Росії у відповідь на американські санкції – відповісти ще якоюсь підлістю такого ж плану.

“Може бути зроблено підло, низько, бридко, за формулою “розбомбимо Воронеж” або візьмемо якихось своїх же заручників”, – додав блогер.

Він також не виключив, що Путін у відповідь на санкції може піти на певне загострення, щоб примусити США на “розмін” у чутливих для них питаннях.

“Ми вам допоможемо боротися з ІДІЛ, ми вас будемо шантажувати збереженням режиму Башара Асада, в обмін на те і те. Американці, як ми знаємо, на це не повелися”, – підсумував Рабінович.

    Blogger Comment

0 коментарі:

Дописати коментар