Московити всю цю інфу заборонили. Ось такими кульбітами і зліплена вся вигадана історія Расеи





Путін зібрав засідання Ради безпеки Росії з приводу автокефалії для української церкви.

Здавалося б чисто церковне питання, при чому в зовсім іншій країні. Але немає. Тут пряме відношення до безпеки Росії. Сообщает http://bestnews24.net.ua/


А все тому, що Путін розуміє, що відтепер так звана «Росія» втратила саме право на «російськість». Коли Константинополь дав під сраку коліном, чергова російська брехня розвалилася, а значить, Рашке доведеться знову повертатися до витоків.

А витоки ці такі, що всі їхні князі це безрідні дворняги - в кращому випадку якісь шості сини з гілки Мономаховичів, як Юрій Долгорукий, а в гіршому - прямі нащадки ординців, як наприклад, Іван Грозний.
Юрій же Долгорукий (в віруваннях московитів засновник Москви) не мав ніякого права на київський престол, був відправлений на околицю (Залісся) правити місцевими дикунами, проти свого стану не виникало і не висовувався поки наявний старший брат, справжній спадкоємець Русі Мстислав Мономахович.


До речі різницю в їх знатності легко поміряти дружинами і дітьми.


Дружина Мстислава - дочка короля Швеції. Одну свою дочку він видав за принца Данії, другу за короля Норвегії (пізніше ще й за короля Данії вийшла), третю за соімператора Візантії, і ще одну за короля Угорщини.


З цього до речі відмінно видно, що породичаться з нашим Київським королем були не проти кращі будинки Європи. Що в свою чергу доводить, велич України того часу.


Тому європейцям і смішно було, коли безграмотний ваня дурник Путін спробував примазатися до Анни Ярославни. А ось у Долгорукого одна дочка віддана за князя Новгород-Сіверського, друга за князя Галицького. Тобто нікому не потрібні і віддані за місцевих князьків.


Московити всю цю інфу заборонили, Мстислава з історії викреслили і випинають свого Долгорукого. Церетеллі виліпив «Алею правителів Росії» і там Долгорукий є, а ось старшого брата - Мстислава Великого - немає.


Перевірте самі список правителів. Хоча вони тикають в нього наших Київських князів, але чомусь Великого князя Київського - Мстислава немає. Тому що його наявність підкреслює незначимість Долгорукого - засновника Москви (типу).


Ось такими кульбітами і зліплена вся вигадана історія Раїси.


Або Іван Грозний.


Цей великий русич по мамі - з роду темника Мамая, який програв боротьбу за владу в Золотій Орді. Той утік на наші землі, осел тут, його рід став називатися Глинські і його правнучка пізніше стала дружиною московського князя - мамою Грозного. Мамай був чингизидом і не мав право на ханство. Його навіки не буде царської крові, що до речі підкреслює і незнатного тодішнього московського князя. А по батькові Грозний - з роду ординського намісника колаборанта - Неврюя (Олександр Невський), чий татусь Ярослав першим з руських князів підняв лапки і ліг під Орду.


До речі про Неврюя. Інші руські князі тоді вступили в боротьбу в битві на Калці. Наші князі через внутрішні чвари програли, ординці їх полонили, зв'язали і кинули на землю, а зверху поклали поміст і влаштували на ньому бенкет.


Так ті князі і закінчили життя роздавлені фізично. Ярослав же в бою участі не брав, став вірною шавкою ворога, а його син Олександр - побратався з сином Батия Сартаком, а пізніше і свого сина видав за дочку Сартака. За допомогою військової сили Орди переміг в боротьбі за владу у Володимиро-Суздальське князівство. Поки живий Сартак, є «великі звершення» у Неврюя-Невського. А тільки Сартак вмирає - різко закінчуються і все перемоги. Років через 300-400 московити вигадали красиву легенду «руському князю» і назвали Олександром Невським.


Сьогодні ми сприймаємо росію як якесь самобутнє освіту, з самобутнім народом, скріпами, всі справи. Але це придуманий, підфарбований і напудрений образ - пізні вигадки російських істориків. Як і родоводи «великих князів», яким виставляли натягнуте походження від київських князів і прикривали ординське.


Насправді Московія це Коштом улусу Джучі. А т.зв. «Росія» це вигадане назва для колишньої території Орди, яку до 16-го століття на всіх європейських картах світ підписує виключно як «Тартария». Московські намісники продовжували справно платити данину Кримському ханству аж до 17-го століття. А Кримські хани ходили на москву стягувати цю данину на абсолютно законній основі, коли місцеві царі втрачали берега і намагалися оскаржити усталений порядок.


Сам Грозний коли втрачав берега, тут же отримував щигля і добровільно поступався правління дивиться з Орди Симеону Бекбулатовічу, прямому спадкоємцеві Чингизидов.


Потім росіяни знімали кіно про «Змінює професію», в якому Грозний корчить з себе Рюриковича, ось тільки Рюриковичами вони не були. У кращому випадку Мономаховичі, чия кров давно розчинилася в інших тюркських пологах.


Так ось поки була під московитами Україна і Києво-Печерська лавра - можна було корчити з себе русичів не дивлячись на правду. А як зараз всього цього не стало, треба визнавати істину. Московія це мерзенний виплодок Орди. Навіть не Золота Орда, а її васал, що вибився в люди плазуванням і підлістю.


Визнай таку історію і не вийти ліпити з різношерстої росії вигаданих русичів. Вся ця різношерста публіка приснет в різні боки, згадавши справжню історію своїх народів. А тюркські народи так і зовсім пред'являть права на улус Джучі.


Тому все, що путін міг наказати на Раді безпеки Росії, це скласти нову красиву історію Росії - із знатним походженням від бога Ра і джедаїв.
    Blogger Comment

0 коментарі:

Дописати коментар