Погода різко погіршиться: з 23 вересня циклон накриє Україну, бабине літо зіпсують


З початку осені в Україні поступово почала спадати спека. Однак «бабине літо» все ж прийшло з теплою і сприятливою погодою. Український синоптик Наталія Діденко розповіла, який погода буде сьогодні, 23 вересня.

 Такий прогноз погоди фахівець опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі. За словами синоптика, в Україні знову прийшов антициклон. У середу очікується досить суха і тепла погода. Переважно температура буде від 23 до 28 градусів тепла. 

Однак є і деякі фактори, які потребують нашої обережності. За словами Діденка, в країну вже прийшли тумани. 

З цієї причини українським водіям варто бути максимально обережними. Важливо не забувати про включення фар, а також дистанцію на дорозі. Особливо тумани будуть зустрічатися в темний час доби, пише Наталія Діденко.

 У Києві 23 вересня очікується суха погода, як і в більшості регіонів України. Сонячна погода і температура повітря в районі 25 градусів тепла. При цьому Наталія Діденко підкреслила, що вже в неділю, 27 вересня, прийдуть перші за останній час дощі. Варто відзначити, що раніше синоптик писала про те, що вже до 30 вересня дощі пройдуть у більшості регіонів країни. 

Поки що ж українці зможуть насолодитися «бабиним літом» і теплою погодою. «А поки разом з антициклоном з усієї сили тримаємо за спідницю бабине літо - нехай посидить ще з нами на сонці, насіння разом полускаем, горіхи поїмо, яблука, гарбуза попеч, попліткуємо», - пише Наталія Діденко.
    Blogger Comment

0 коментарі:

Дописати коментар