Озброєний Мосійчук посеред дороги поставив на коліна ДАІшників(ВІДЕО)

У мережу потрапило ще одне скандальне відео з головним героєм в особі нардепа Ігоря Мосійчука. На відео видно, як погрожуючи пістолетом, Мосійчук ставить на коліна інспекторів ДАІ прямо посеред дороги.
Новину повідомляє «Преса України».
Відео було знято на відеореєстратор, яким оснащена машина правоохоронців. Інцидент стався в місті Бердянськ на Пролетарському проспекті.
Інспектори ДАІ зупинили мікроавтобус темного кольору, на якому не було ніяких розпізнавальних знаків. Звідти вийшов чоловік у балаклаві і з автоматом напереваги. Погрожуючи інспекторам ДАІ зброєю, він поставив їх на коліна.
Слідом за невідомим вийшов і Ігор Мосійчук, тримаючи в руках пістолет. Деякий час інспектора ДАІ, а поруч з ними і люди зі зброєю, так і стояли на дорозі на загальному огляді перехожих і водіїв авто, що проїжджали повз.
«Тепер ви назавжди запам'ятаєте, хто такий «Азов», - зронив нардеп. Разом з людиною в балаклаві вони сіли в салон свого мікроавтобуса і поїхали. 
Нагадаємо, в п'ятницю, 18 вересня, Печерський районний суд Києва ухвалив рішення про обрання для народного депутата від Радикальної партії Ігоря Мосійчука запобіжного заходу у вигляді двох місяців утримання під вартою. Про це оголосив суддя Печерського райсуду Володимир Карабань.
    Blogger Comment

0 коментарі:

Дописати коментар