Порошенко підписав Указ про демобілізацію четвертої хвилі

Президент України Петро Порошенко підписав Указ про звільнення у запас військовослужбовців, які були призвані під час так званої четвертої хвилі часткової мобілізації.
Новину передає «Преса України» з посиланням на прес-службу Адміністрації президента.
Засідання Ради національної безпеки і оборони України Петро Порошенко «розпочав з дуже приємної новини для 45 тис. військовослужбовців, які у непростих умовах боронять нашу державу. Йдеться по військовослужбовців так званої четвертої хвилі мобілізації. Я підписав Указ про демобілізацію військовослужбовців, призваних на службу Указом від 21 липня 2014 року та Указом від 14 січня 2015 року». 
За його словами, «цей Указ про демобілізацію жодним чином не вплине на високий рівень обороноздатності держави, а також на зменшення чисельності угрупування, яке знаходиться на Сході держави та біля кримського перешийку».
Він наголосив, що «держава докладає максимум зусиль для того, щоб забезпечити Збройні сили України та інші силові підрозділи».
Крім того, Порошенко  відмітив успішність кампанії з укладання контрактів з військовослужбовцями, яка у порівнянні із минулими періодами зараз проводиться більш інтенсивно. Президент також наголосив, що держава забезпечує гідний рівень грошового утримання військовослужбовців. Він додав, що солдат-контрактник отримує грошове забезпечення поза зоною АТО не менше 7 тис. грн., а у зоні АТО – 11 тис. грн.
    Blogger Comment

0 коментарі:

Дописати коментар