ПОРОШЕНКО ПОВІДОМИВ, СКІЛЬКИ ХВИЛЬ МОБІЛІЗАЦІЇ БУДЕ В 2016 РОЦІ



Президент України Петро Порошенко заявив, що у 2016 році може відбутися тільки одна хвиля часткової мобілізації. Це у випадку, якщо не відбудеться суттєва активізація бойових дій на сході України.
Новину передає «Преса України».
«Ще одна можливість, яка з’являється зараз, це служба в армії за контрактом. Мені приємно повідомити, що десятки тисяч українських патріотів скористалися цією можливістю, що дало нам можливість значно відтермінувати нову хвилю мобілізації, значним чином скоротити її можливу чисельність і наголосити, що коли буде ця хвиля мобілізації – вона буде єдиною в цьому році», – сказав Порошенко в Києві в п’ятницю під час заходу у зв’язку з другою річницею створення підрозділів патрульної служби міліції особливого призначення.
За його словами, якщо не відбудеться значна активізація бойових дій на Донбасі, то заміна військовослужбовців четвертої та п’ятої хвиль мобілізації, відбудеться за рахунок контрактників.
Нагадаємо, раніше речник Генерального штабу Збройних сил України Владислав Селезньов допустив можливість того, що сьома хвиля мобілізації військовослужбовців може не відбутися. За його словами, це пов’язано з тим, що значно зросла кількість військовослужбовців, які бажають служити в ЗСУ за контрактом.

    Blogger Comment

0 коментарі:

Дописати коментар