“СКОТИНЯКІ ТАКИ! … МИ ЇХ В ДОМЕННУ ПІЧ!”: ЛЯШКО В МАРІУПОЛІ ВЛАШТУВАВ СПРАВЖНЄ «ШОУ», ЯК ВМІЄ ТІЛЬКИ ВІН



6 квітня, в Маріуполі в ДК “Молодіжний” відбулася зустріч лідера “Радикальної партії” Олега Ляшка з городянами. У залі не залишилося вільних місць. І воно таки варто було. Тому що Ляшко не підкачав. Патріоти України пропонують подивитися на подію очима місцевого видання 0629.com.ua, авторитетного та збалансованого:
“Лідер” Радикальної партії “прибув на зустріч із запізненням, за що вибачився перед присутніми. Супроводжував Олега Ляшка його заступник з питань економічної політики Віктор Галасюк і мер Маріуполя Вадим Бойченко.
Лідер “РП” розкритикував якість перевезень в пасажирських вагонах з Маріуполя на Київ і Львів. “У таких вагонах тільки телят возити”, – виголосив політик. Олег Ляшко сказав, що зв’язався з керівництвом “Укрзалізниці” і пообіцяв перевірити через деякий час своє доручення.
Також радикал запевнив, що його хвилює питання ремонту житла для переселенців і будівництва для військових.
“У моєму розумінні економіка – це робочі місця … Дати роботу – це політика” Радикальної партії”, – виголосив пан Ляшко.
Він підкреслив, що буде вносити законопроект про повне державнефінансуванні ПТУ. “Всі хочуть бути економістами та юристами, але на одних економістів та юристів економіку не построїш”, – поділився спостереженнями нардеп.
Ляшко розповідав про інновації, які планує вносити “Радикальна партія”. Він сказав, що потрібно ввести безкоштовний обов’язковий огляд пенсіонерів щороку і забезпечити 5-6 позиціями безкоштовних ліків.
Також Олег Ляшко заявив, що йому відомі плани уряду про те, щоб підняти пенсійний вік до 70 років. “Скотинякі таки! … Ми їх в доменну піч!” – емоційно висловив своє ставлення глава “Радикальної партії”. Маріупольці в залі схвально аплодували.
Не обійшов Ляшко увагою “і офшорний скандал” з участю президента України. “Порошенко – барига! Податки платити не хоче” – заявив лідер РП.
Нардеп говорив, що влада не має економічної політики і обіцяв добиватися для українців мінімальної зарплати і пенсії в 3 тис. Грн. “Ключове – щоб була робота у людей”, – проголосив політик.
… Відповідаючи на питання із залу Олег Ляшко зазначив, що питання позбавлення Маріуполя статусу АТО – “спірний”. Він висловив солідарну позицію з Вадимом Бойченко, підкресливши: “Якщо ми хочемо щоб до Маріуполя їхали туристи та інвестори, то потрібно прибрати статус АТО … Потрібно показати і довести що Маріуполь – мирне місто”. Те що на околицях міста рвуться міни та снаряди, до уваги не береться
    Blogger Comment

0 коментарі:

Дописати коментар