Найєм Поіменно Назвав, Кого Гройсман Хоче Бачити У Своєму Кабміні

Народний депутат від фракції Блок Петра Порошенка Мустафа Найєм опублікував в Twitter список кандидатів у Каминет міністрів, яких пропонує спікер Верховної Ради Володимир Гройсман у разі призначення прем’єр-міністром.
За даними політика, Гройсман запропонує на посаду глави Министервта культури Євгена Нищука (народний артист), Міносвіти – Лілію Гриневич (нардеп від Народного Фронту), Мінсоцполітики – Макмима Нефьодова (в. о. заступника міністра економіки), Мінекології – Остапа Семерака (нардеп від Народного Фронту), Мінагрополітики – Тараса Кутового (нардеп від БПП), Минінфрастурктури – Володимира Омеляна (заступник міністра в цьому відомстві), Мінфіну – Олександра Данилюка (заступник голови АП).
Найєм зазначає, що в такому разі першим віце-прем’єр-мінстр може стати Віталій Ковальчук (перший заступник голови Адміністрації президента), віце-прем’єром з гуманітарних питань Павло Розенко (міністр соцполітики), віце-прем’єром з Євроінтеграції Іванка Климпуш-Цинцадзе (нардеп від БПП), віце-прем’єром з питань АТО і окупованим територіям Володимир Кістіон (екс-замміністра ЖКГ).
Крім того, спікером парламенту стане Андрій Парубій (Перший заступник голови Верховної ради України), а першим віце-спікером – Ірина Геращенко (нардеп від БПП).
Джерело: http://ukrainian.co.ua
    Blogger Comment

0 коментарі:

Дописати коментар