Стрєлков передрік війну РФ з Україною

На даному етапі військового протистояння Україна досягла піку свій боєготовності - це ідеальний час для їх наступу. Якщо ЗСУ цим не скористаються, то вже пізніше, коли будуть ослаблені, відбудеться велике військове зіткнення з РФ з подальшою капітуляцією. Таку думку висловив колишній самопроголошений глава «Міноборони ДНР» Ігор Стрєлков.
Новину повідомляє «Преса України».
«Укри до теперішнього часу досягли майже «піку» своєї боєготовності за кількістю і якістю важкої бойової техніки, з підготовки особового складу. По всій видимості, серйозних резервів у цьому відношенні у них більше немає», - вважає Стрєлков.
Військову техніку, яка перебуває на збереженні в українських військ, він назвав «непотребом». Незабаром, каже, вона зноситься, до того ж слід врахувати, що у військовому протистоянні є і втрати озброєнь. Якщо ЗСУ зараз не почнуть генеральний наступ, зазначає екс-ватажок донецьких бойовиків, то пізніше це вже стане неможливим, адже вони почнуть втрачати боєздатність.
За його словами, не тільки збройні сили «Новоросії» простоюють і розкладаються без війни, а й українська армія. А якщо врахувати економічно плачевну ситуацію в країні, то Стрєлков прогнозує для України безрадісне майбутнє.
«Змагання - хто швидше помре» між РФ і Україною може тривати ще довго, але все одно закінчиться рішучим військовим зіткненням і капітуляцією однієї зі сторін. Інших варіантів немає», - прогнозує він. 
    Blogger Comment

0 коментарі:

Дописати коментар