Відео. Відправлений У Відставку Яценюк Поділився “Приємною Новиною”



Відправлений 14 квітня в відставку з поста прем’єра Арсеній Яценюк розповів про зміни в Україні.
Про це лідер політичної партії «Народний фронт» заявив під час 9-го Київського Безпекового Форуму в Києві, організованому фондом «Відкрий Україну»
«Я хотів би почати з приємної новини – Україна змінюється. В Україні йдуть зміни », – почав він свій виступ.
«Ми сьогодні почали новий стиль політичної культури в країні. Цього ніколи раніше не було – коли є спадкоємність влади, коли демократія демонструє свою здатність працювати на благо людей і на стабільність в державі. Коли особисті інтереси не варті нічого в порівнянні з інтересами держави і нації », – підкреслив Арсеній Яценюк.
Лідер «Народного фронту» підкреслив, що дуже багато роботи було зроблено: «Звичайно, дуже багато роботи попереду. І ми не маємо права зупинятися ні на одну хвилину – ми як український народ і український політичний істеблішмент, який після Майдану взяв на себе відповідальність за долю країни ».
Країна зіткнулася з неймовірними викликами, підкреслив він: «Важко навіть назвати яку-небудь державу, яке знаходиться перед такими викликами і в такому важкому становищі. Незаконна анексія Криму, російська військова інтервенція в Донецьк і Луганськ, втрата 20% української економіки, мільярдні витрати на національну безпеку і оборону, необхідність проведення реформ, незважаючи на те, що країна в стані війни ».
«Вимоги суспільства, нового українського суспільства, яке дуже високо підняло планку цих вимог до українського політичного класу поставили перед ним необхідність конкретних, чітких, швидких дій», – підкреслив він.
«Я переконаний, що іншого шляху, ніж той, який проводив цей уряд, цей президент, у країни немає. Ми заклали фундамент. Нам треба далі проводити складні, для кого-то непопулярні, але правильні зміни в країні », – сказав Яценюк.
Джерело: http://ukrainian.co.ua

    Blogger Comment

0 коментарі:

Дописати коментар