Волонтер показав, як терориста Гіві довели до нервового зриву (ФОТО)

У мережі показали, як учасники АТО потролили бойовика самопроголошеної «Донецької народної республіки» Михайла Толстих, відомого як Гіві.
Про це у соцмережі повідомив волонтер Родіон Шовкошитний, новину повідомляє «Преса України».
Він опублікував фотографії маршрутки, що їздить за маршрутом Ясинувата – Верхньоторецьке і на якій на днях з'явилися написи «Бандера прийде», «Героям слава» та інші.
«Це маршрутка Окупація - Україна. Вона щодня приїздить з Ясинуватої до Верхньоторецького. Без жодної перевірки. Тобто. Якийсь умовний іхтамнєт може без проблем заїхати в село, де потім вуличками та городами обійде блок пости», - написав волонтер.
«Після того, як невідомі блукаючі художники розмалювали маршрутку Ясинувата - Верхньоторецьке, за свідченнями місцевих мешканців, у ополченця Гіві, банда якого стоїть на іншому кінці села, стався нервовий зрив. Він кричав якісь прокльони на адресу «мобілки» і клявся з ними щось нехороше зробити. Передали йому вітання і запросили в гості», - розповів Шовкошитний.
Також він дізнався про те, що водії маршруток нібито відмовляються їхати у Верхньоторецьке, висаджуючи пасажирів посеред траси. Таку відмову вони пояснюють тим, що у селі перебувають якісь «злі бандерівці».
«Наші красавци! Потролили Гіві!», - прокоментував таку новину глава Луганської військово-цивільної адміністрації Георгій Тука.
Зазначимо, що через Верхньоторецьке проходить лінія розмежування і там заборонений транзитний рух.
    Blogger Comment

0 коментарі:

Дописати коментар