У Коломиї знайшли труп чупакабри (ВІДЕО)

Жителі Коломиї стверджують, що знайшли мертву чупакабру. Її труп був виявлений на горищі одного з будинків. Вчені так не змогли встановити вид тварини.
Новину повідомляють українські ЗМІ, передає «Преса України».
На горищі своєї дачі подружжя Рибаков знайшли труп невідомої тварини. Судячи по рядах зубів і його зовнішнім виглядом, жителі Коломиї визначили, що це ніхто інший, як чупакабра. Кажуть, саме така тварина нищила клітки і вбивала кролів.
На таємничі останки прийшов подивитися Михайло Лущак – місцевий досвідчений мисливець. Він стверджує, що подібної тварини за все життя не бачив, однак підкреслив, що це може бути гібрид куниці, яка, за його словами, також може ламати клітки і висмоктувати кров у кролів.
Однак з ним не згодні біологи Медуніверситету, які стверджують, що це, швидше за все кішка або єнотовидна собака, що підтверджує будова щелеп і черепа тварини. Підказати його різновид міг би аналіз ДНК кісткового мозку, який ще зберігся. Однак такий проводять тільки за кордоном.
Нагадаємо, жителі міста Коломия, що на Прикарпатті, налякані – невідома істота душить кролів у дворах приватних будинків.
 Джерело: http://uapress.info
    Blogger Comment

0 коментарі:

Дописати коментар