5 найбільш ефективних продуктів харчування у боротьбі з раком



Рак – це одна з найпоширеніших причин смертності в усьому світі. У країнах з середнім и низьких рівнем доходу вона складає до 70% всіх смертей. Це хвороба, яку не ​​цікавить вік або стать, так як розвівається як у жінок, так у чоловіків, як у людей похилого віку, так і дітей. Цієї хвороби можна уникнути шляхом вакцинації, профілактики або зміни способу життя. Також здорова, збалансована дієта з великим вмістом клітковині, овочів та фруктів може значно поліпшити стан здоров’я.
Дізнайтеся п’ять найефективніших продуктів які проявляють протипухлинну властивість.
Виноград
Ресвератрол найвідоміший флавоноїд, який наявний у червоному винограді, але не єдиний. Виявляється, що з’єднання проантоцианідина та антоціанів може бути настільки ж ефективним, якщо мова йде про протипухлинну профілактику. Ресвератрол знешкоджує вільні радикали, які є причиною багатьох захворювань – також ракових.
Чорниця
Містить птеростилбен – виключно ефективний антиоксидант, який допомагає видалити токсини і шкідливі речовини з організму. Протираковими властивостями вона зобов’язані також змісту фітоестрогенів – гормонів рослинного походження, які блокують ферменти, що сприяють утворенню раку. Ягоди багаті антиоксидантами і антоцианами, властивості яких використовуються в профілактиці запобігання раку. Крім того, вони містять фолієву і еллагіновую кислоту. Перша захищає жінку від раку матки, друга, в свою чергу, запобігає появі пухлин легенів, стравоходу і гортані.
Куркума

Ця ароматна спеція містить дуже цінний компонент, який використовується в профілактиці запобігання раку – куркумін, який надає приправі красивий, золотистий колір. Однак варто пам’ятати, що для того, щоб збільшити абсорбцію, а, отже, і його ефективність, куркумін слід з’єднувати з червоним перцем або чорним перцем.
Брокколі
Ці зелені овочі союзники в боротьбі з раком. Крім цінних мінеральних речовин, вони також містять сульфорафан – фітохімічні сполуки, що сприяють протипухлинній профілактиці, які спонукають організм виробляти власні антиоксиданти. Сульфорафан запобігає розвитку запальних процесів в клітинах, що також захищає від розвитку пухлин.
Гранат
Крім величезної кількості антиоксидантів, містить дуже цінний компонент для профілактики запобігання раку – еллагову кислоту, що належить до групи поліфенолів. Кислоти, які є потужним антиоксидантом, зміцнюють імунітет організму, захищаючи від інфекцій і запальних захворювань.
Джерело: http://www.akcent.info

    Blogger Comment

0 коментарі:

Дописати коментар