Порошенко присвоїв Джамалі звання народної артистки України (ФОТО)


Президент України Петро Порошенко присвоїв співачці Джамалі, яка стала переможницею пісенного конкурсу Євробачення, почесне звання «Народна артистка України».

Повідомляє : http://uapress.info/uk/


«Фактично на підтримку України піднявся весь світ і сьогодні приємно, що це не просто підтримка абстрактної України, а підтримка України і Криму, кримськотатарського народу. Твоя пісня, яка розказує про історію твоєї бабці, її маленьку донечку, історію твого народу - це все так чіпляє за серце, що ти просто не можеш не підтримати, не проголосувати, не стати учасником великого процесу звільнення Криму», - сказав президент.

Порошенко повідомив, що доручив Міністерству закордонних справ порушити перед ЮНІСЕФом питання про присвоєння Джамалі почесного звання Посла доброї волі ЮНІСЕФ.

Раніше ми повідомляли, що українська співачка Джамала, яка стала переможницею у конкурсі «Євробачення 2016» вже встигла записати нову пісню.

Нагадуємо, що переможцем 61-го міжнародного пісенного конкурсу «Євробачення-2016», фінал якого відбувся у суботу, 14-го травня, у Стокгольмі (Швеція) стала Україна, яку на конкурсі представляла Джамала. У підсумку вона набрала 534 бали, обігнавши Австралію та Росію.



    Blogger Comment

0 коментарі:

Дописати коментар