Малазійка загинула, коли розмовляла під час підзарядки мобільного телефона



Трагедія сталася у день народження загиблої.
Мешканка Малайзії загинула від удару струмом, коли розмовляла по мобільному телефону, який одночасно заряджався від розетки. Про це повідомляє Asian Correspondent, передає «Є!»
За даними видання, інцидент стався у неділю – день, на який також припав день народження загиблої.
30-річна жінка говорила по телефону, коли раптово отримала удар струмом. Чоловік, офіцер поліцейського спецназу, довіз її до лікарні, але лікарі нічим допомогти не змогли – розряд виявився смертельним.
Місцева влада не поспішає оголошувати причину смерті, однак новина викликала величезний резонанс в Малайзії. За словами експерта, якого цитують ЗМІ, найімовірніше причиною нещасного випадку стало використання “нерідного” зарядного пристрою. Такі зарядки в рази дешевше, ніж фірмові і користуються величезною популярністю через свою низьку ціну. Однак їх характеристики і якість виконання можуть бути неналежного рівня, в зв’язку з чим можливі інциденти.
Випадки загибелі людей в результаті удару струмом під час зарядки або використання смартфонів, а також отримання поранень від “вибухів” акумуляторів смартфонів нерідкі. Але до сих пір не було гучних скандалів з офіційними кампаніями по відкликанню пристроїв з ринку.
Джерело: http://www.akcent.info

    Blogger Comment

0 коментарі:

Дописати коментар