На французькому ТБ висміяли кремлівську пропаганду (ВІДЕО)



Співробітники російського пропагандистського телеканалу "Росія-1" вигадали деякі фрази людей, у яких вони брали інтерв'ю у Франції.
Про це йдеться в сюжеті популярної французької передачі Le Petit Journal, новину передає "Преса України".
Так ведучий присвятив частину своєї передачі сюжетом програмі Дмитра Кисельова "Вести недели", яка вийшла на каналі "Росія-1" і розповідала про те, що у Франції нібито зростає кількість євроскептиків.
Кисельов під час підведення сюжету заявив, що його темою є євроскептики на прикладі Франції. В матеріал російські ЗМІ чомусь показали масові протести проти трудової реформи. Після чого піднімається проблема мігрантів, в сюжеті окремо підкреслюється, що жителі Франції не хочуть пускати мігрантів у свою країну. Також окремі французькі політики говорять про необхідність взаємодій з РФ.

Французький ведучий повідомив, що російські пропагандисти жодного разу тему про евроскептиків так і не підняли. Також журналісти французького каналу знайшли людей, у яких росіяни брали інтерв'ю і показали їм переведення їх же слів. Багато з людей заявили, що російські пропагандисти просто перекрутили слова жителів Франції, а окремі фрази просто вигадали.
    Blogger Comment

0 коментарі:

Дописати коментар