Російські літаки завдали ударів біля Алеппо - ЗМІ


Сирійський центр моніторингу за дотриманням прав людини повідомив про бомбардування, які здійснили літаки РФ біля Алеппо. За даними центру, це бомбардування було найсильнішим за останні кілька місяців.  Повідомляє : http://uapress.info/uk/


Як зазначили у центрі моніторингу, повітряні удари пошкодили єдину дорогу, що веде до утримуваних повстанцями районів сирійського міста Алеппо. Таким чином, під загрозою опинилася територія, на якій проживає близько 300 тисяч сирійців. Представники повстанців та центру моніторингу зазначили, що протягом тижня тривали посилені атаки, тому дорога зазнавала серйозних ударів. Проте вони наголосили, що удари, здійснені в неділю були найсильнішими. Директор центру моніторингу розповів, що російські та сирійські військові літаки разом завдали щонайменше 40 авіаударів по дорозі Кастелло.

Речник повстанців зазначив, що удари по дорозі Кастелло, яка досі відкрита, але є небезпечною, здійснювали російські літаки. При цьому представники уряду Росії та Сирії інформацію про авіаудари не прокоментували.

Нагадаємо, сирійські урядові літаки скинули бомби в сільській місцевості недалеко від Алеппо. Військові дії відновились на наступний день після часткового перемир’я. Угода про припинення вогню вступила в силу в середу опівночі, 4 травня. Вона передбачала припинення вогню не лише у місті, а й у прилеглих до нього районах.
    Blogger Comment

0 коментарі:

Дописати коментар