Як правильно схуднути за допомогою води



Щоб схуднути і при цьому залишитися красивими, необхідно пити достатньо води.
Як правильно худнути за допомогою води
У процесі схуднення ми добиваємося бажаних параметрів тіла, але часто платимо високу ціну – від дієти страждають волосся, шкіра і нігті. Щоб скинути зайву вагу, схуднути і при цьому залишитися красивими і свіжими, мати гладку і еластичну шкіру, красиве густе волосся і міцні нігті необхідно завжди пам’ятати про головне – протягом дня не забувати пити достатньо води.
У процесі схуднення вода допомагає нам регулювати температуру тіла, видаляє продукти розпаду з організму, “промиває” його зсередини, доставляє живильні елементи, кисень і глюкозу в клітини, дає природне зволоження шкіри і інших тканин, робить суглоби більш гнучкими і допомагає зміцнювати м’язи і головне регулює травлення.
Сидячи на дієті необхідно в день в середньому випивати 30 мілілітрів на 1 кілограм ваги. Тобто, якщо ви важите 70 кілограм, то ваша норма води 2100 мілілітрів на день. Лікарі попереджають, що не варто пити більше своєї норми: це неправильно, а часом і небезпечно – загрожує набряками і зайвим навантаженням на нирки.
Воду краще пити за 20-30 хвилин до їжі і через 1-1.5 години після прийому їжі. Пиття води під час їжі і відразу після їжі не рекомендується, так як це значно знижує травлення.
Щоб схуднути, воду необхідно пити рівномірно, маленькими порціями протягом усього дня. Привчіть себе починати ранок зі склянки води натще. А покладений вам обсяг води, що залишився, розділіть на кількість перерв між прийомами їжі. При цьому важливо пам’ятати, що в розрахунок йде тільки чиста природна питна вода. Чай, кава, соки, солодка газована вода – не рахуються. Щоб вживання води приносило максимум користі, потрібно, щоб вода була кімнатної температури.

Як почати регулярно пити воду, якщо практично ніколи не стежив за прийомом споживання рідини? Фахівці радять починати з однієї склянки вранці на голодний шлунок, і далі по одній склянці між прийомами їжі. Не треба намагатися відразу випивати свою добову норму. Згодом, поступово, збільшуйте порції до потрібної кількості. Щоб вживання води увійшло в звичку, не думайте про те, що вам обов’язково потрібно пити.
Просто завжди тримайте невелику пляшку з водою поруч з собою – на робочому місці, поруч з диваном, в сумочці або в машині. Вона завжди повинна бути на виду або під рукою.
Джерело: http://www.akcent.info
    Blogger Comment

0 коментарі:

Дописати коментар