Путін відповів на слова Порошенка про повернення Криму і Донбасу (ВІДЕО)


Президент РФ Володимир Путін не залишив без уваги раніше сказані слова президентом України Петром Порошенко про те, що Україна зможе повернути Крим і Донбас так само, як повернула Надію Савченко. «Дай Бог вашому теляті нашого вовка з'їсти», - відповів приказкою російський лідер. Повідомляє: http://uapress.info/uk/news/

Путін в Афінах провів конференцію, під час якої відповів на питання в тому числі по Криму і Донбасу. Зокрема, він прокоментував слова Порошенко «повернули Савченко, повернемо Крим і Донбас». Російський лідер вважає питання півострова вирішеним.
«Що стосується Криму, то питання, ми вважаємо, закрите остаточно. Це історичне рішення людей, які проживають в Криму, і ніяких обговорень з цього приводу ні з ким Росія вести не буде», - заявив Путін.
Він додав, що це викликало в ньому асоціацію з відомою приказкою: «Дай бог вашому теляті нашого вовка з'їсти». Він закликав більше не піднімати цю тему.
Що стосується Донбасу, то врегулювання в регіоні, вважає Путін, можливо тільки після політичних рішень. Під цим він має на увазі внесення відповідних змін до української Конституції, які передбачали б особливий статус Донбасу і амністію.
«І не можна відкладати ці рішення під приводом того, що в зоні безпеки, в зоні розмежування хтось в когось стріляє. Якщо немає бажання проводити політичні перетворення, то завжди знайдеться той, хто стрельне, і той, хто відповість, і так буде нескінченно відбуватися до тих пір, поки не будуть прийняті рішення політичного характеру», - сказав російський президент. 
    Blogger Comment

0 коментарі:

Дописати коментар