В члена «ДНР» Максима Лещенко стріляв «віце-прем'єр» угруповання - Ходаковський


В члена «ДНР» Максима Лещенко стрелял «вице-премьер» группировки - Ходаковский
Звільнений із структури угрупування «ДНР», а нині командир НЗФ «Восток», Олександр Ходаковський заявив, що в голову окупаційної адміністрації «ДНР» Максима Лещенко стріляв так званий «віце-прем'єр» угруповання. 

Повідомляє : http://uapress.info/uk/


Ходаковський не називав жодного імені, але зазначив, що після стрілянини поранений Лещенко був поміщений у підвал бойовиків «ДНР». 

В своєму блозі Ходаковський написав: «Кого мені поважати, - цих скоростиглих генералів, які отримали нагороди та звання за те, що не гребували виконувати навіть самі неправильні речі, не замислюючись про «цінності» таких «справ», за чиїм наказом би вони не здійснювалися? Або інших «героїв», які загрузли в болоті по самі вуха, розпилюючи владу, і готових йти на всяку погань, лише б всидіти у своїх кріслах, як це трапилося в недавній відомій історії з нашими віце-прем'єром і главою адміністрації, чий глибокий конфлікт призвів до того, що віце-прем'єр двічі вистрілив в ногу голові адміністрації, а потім жбурнув його в підвал без надання допомоги, де той мало не віддав кінці. І ці люди стоять на трибунах і «керують» державою?» Ходаковський назвав угрупування «клоакою, яка заслуговує тільки одного – чищення». Він висловив незадоволення своїми соратниками і структурою незаконної організації, членом якої він був.

Нагадаємо, раніше командир бригади бойовиків «Восток» Олександр Ходаковський заявив, що інтереси керівників з РФ стали помітно розходитися з інтересами бойовиків, які зараз воюють в Донбасі.
    Blogger Comment

0 коментарі:

Дописати коментар