Захарова відреагувала на ідею Бірюкова принести «Бояришник» до посольства РФ через катастрофу Ту-154

В Україні радіють катастрофі Ту-154 через те, що там до влади прийшли люди, котрих підтримують радикали і націоналісти. Про це заявила представник зовнішньополітичного відомства Російської Федерації Марія Захарова.

Новину передає «Преса України»

Так Захарова прокоментувала слова радника президента України Юрія Бірюкова в соцмережі про те, що у нього, після катастрофи російського Ту-154 з'явилося бажання принести до посольства РФ в Києві пляшку «Бояришника».

«Це ми не розуміємо причини, за якими офіційний Київ радіє загибелі 80 військовослужбовців?! Ми дуже добре розуміємо ці причини і давно про них говоримо: на Україні до влади прийшли люди, які підтримуються націоналістами і радикалами», - написала Захарова в соцмережі.

Як відомо, сьогодні, 25 грудня над Сочі зазнав аварії російський літак Ту-154. У ньому знаходилися 64 артиста ансамблю Александрова, які на авіаційній базі Хмеймім в Сирії збиралися вітати з Новим роком авіагрупу Повітряно-космічних сил Росії. Також там було біля десяти військовослужбовців РФ, дев'ять представників російських телеканалів, в тому числі журналісти НТВ, і громадська активістка Єлизавета Глінка. Всі пасажири загинули.

    Blogger Comment

0 коментарі:

Дописати коментар