ТОРГОВАЯ БЛОКАДА ДОНБАССА: ВЕТЕРАНЫ АТО СДЕЛАЛИ ЗАЯВЛЕНИЕ

Ветерани АТО і добровольці налаштовані дуже рішуче. Торговельну блокаду Донбасу активісти планують розширити по всій лінії фронту.

Про це заявив співорганізатор блокади залізниці в Луганській обл., другий командир батальйону "Донбас" Анатолій Виногородський в ефірі "112 Україна". Сообщает http://kozak.co.ua

“На заблокованій гілці стоїть тепловоз з вагонами. Там стоїть наш намет. Близько 20 осіб, які змінюються через кожні 8 годин. Зараз підтягуються люди з інших областей. Першими приїхали хлопці з Волині. Зараз підтягуються хлопці з Запоріжжя, хлопці з Київської області. Ми будемо цю блокаду розширювати. Мова йде про всю лінію кордону зі стороною агресора“, - заявив він.

Нагадаємо, 25 січня ветерани АТО заблокували залізницю Луганськ - Попасна в рамках торгової блокади окупованих регіонів Донбасу, в результаті дій ветеранів АТО було заблоковано рух 12 поїздів із загальною кількістю 700 вагонів.

26 січня ветерани АТО в рамках торгової блокади окупованих територій заблокували вузлову станцію "Світланове" в Луганській області.
    Blogger Comment

0 коментарі:

Дописати коментар