ТЕРМІНОВО! Президент Пopoшенко звільнив главу Нацкомісії з тарифів Вовка

Глава Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сфері енергетики і комунальних послуг Дмитро Вовк заявив, що рішення про його звільнення вже ухвалено.

Про це він повідомив під час ранкового засідання Верховної Ради, передає кореспондент UA1. Сообщает http://de-facto.cc


За його словами, відставка вже затверджена відповідно до закону і указу президента Петра Порошенка.


“Дві людини звільняються додатково в листопаді. Я також знаю, що я звільнений відповідно до указу президента. Це рішення вже прийнято “, – заявив він.


Як відомо, 28 березня НКРЕКП встановила для населення і промислових споживачів тарифи за розподіл газу як плату за приєднану потужність. Тариф мав стати абонплатою за підключення до системи газопостачання і з квітня щомісячно оплачуватися на підставі потужності лічильника незалежно від фактичного обсягу споживання.


4 квітня президент закликав призупинити рішення про введення абонплати за газ. Після чого Нацкомісія з тарифів скасувала своє рішення.


Нагадаємо, Порошенко призначив екс-менеджера російської філії кондитерської компанії Roshen Дмитра Вовка головою НКРЕКП влітку 2015 року.


У Roshen назвали рішення президента нераціональним. У компанії зазначили, що Вовка звільнили восени 2014 року через незадовільні результати діяльності.

    Blogger Comment

0 коментарі:

Дописати коментар