“Спалився”: Колега відомого українського музиканта розкрила його президентські амбіції


Таку заяву зробила популярна українська співачка і переможниця Євробачення-2004 Руслана Лижичко, передають Патріоти України з посиланням на “Гордон“.

“У нього (Вакарчука – ред.) цей шлях попереду, якщо він дійсно піде в політику і дійсно буде претендувати на президентство. Тому що теорія, університети та навчання – це крутий базис, однозначно з цього потрібно починати”, – заявила Лижичко.
“Державна освіта повинна базуватися на знаннях, і не на радянській, а на сучасній світовій школі. Якщо він цей базис закладає, йому однозначно респект”, – наголосила вона.
Лижичко також згадала слова Вакарчука про те, що він не збирається йти у президенти. На думку співачки, тим самим музикант “спалився”.
“Слава – хороша кандидатура. З огляду на те, що ми всі знаємо його як справжнього українця, – справжніше не буває. Чи вистачить Славі характеру змінити те, що ми зараз маємо? З огляду на його надмірну інтелігентність і делікатність… Він хороший тоді, коли вже все сталося, група зачистки вже все зробила, все покарані сидять в тюрмах, і виходить Слава на білому коні і каже: “А тепер йдемо вже точно в Європу”, – розповіла співачка.

    Blogger Comment

0 коментарі:

Дописати коментар