“Знакове фото. Це полк поліції особливого призначення. Боєць якого бив Народного Героя України Олександр Брест Федорченко лежачого на землі”, – Семенченко



Знакове фото. Це полк поліції особливого призначення. Боєць якого бив Народного Героя України Олександр Брест Федорченко
лежачого на землі. Цей боєць на іншому фото, з вогнегасником.

Про це докладно написав журналіст УП Братущак Сообщает https://viche1.co.ua/



https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1969069283122655&id=100000588078786


Командир роти цього підрозділу знаходився поруч. Після кількох ударів ногою в голову Олександр Федорченко вистрілив з нагородного пістолета в землю. Куля рикошетом пройшла по стегну командира роти цього підрозділу.


Жорстоко побитого “Бреста” доставили в суд. Слідчий надав довідку про те що поранення командира роти – важке. Адвокат надав відео де видно як потерпілий офіцер спокійно ходить після цього і командує своїми підлеглими. 33 добровольця були побиті в той день спадкоємцями Беркута, i ввечері випущені зі статусом “свідок”. Крім заяви про побиття “свідки” заявили про зникнення грошей і особистих речей. Бреста випускають на поруки нардепів. Міністр МВС публічно вимагає покарати суддю і загрожує зняти охорону з судів. Завтра у Народного Героя України Олександра Федорченко (Бреста) апеляція. Його знову хочуть кинути за ґрати.


—————


Ви все це знаєте. А ці фотографії просто додатковий штрих до ситуації. Як і коментарі до нього.






https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=2011177315874746&id=1762771987381948






“Беркут це круто”. А спадкоємці Беркута- “круті”. Та тільки до Закону і справедливості вся ця “крутість” не має ніякого відносинy. Тому i починає говорити зброя.





    Blogger Comment

0 коментарі:

Дописати коментар