Це той самий БАРС! Отримав підозру в тяжких злочинах. Бо з особливою зухвалістю перешкоджав КРАСТИ віковічні дуби Червоної Діброви



Vitaliy Kolomiets
Так-так. Це той самий Барс отримав підозру в тяжких злочинах, бо з особливою зухвалістю і винятковим цинізмом перешкоджав красти віковічні дуби Червоної Діброви.

Ну і само собою (щоб «навєрняка») зберігав в своєму авто три патрони калібру 9мм до невстановленої зброї. Сообщаетhttp://20seconds.net.ua/


Тобто класичний набір активіста, волонтера, ветерана через 4 роки по Революції — 296 (хуліганство) та 263 (незаконне поводження зі зброєю).


Фабула справи банальна: батько місцевого чинуші пиляв ліс, люди перекрили дорогу і викликали поліцію. Поліція, ясна річ, не приїхала, зате приїхали «тітушки» лісорубів і розігнали людей. Проти тітушок приїхала група Барса і зупинила Урал, вантажений свіжопиляним дубом.


А це вже, за версією місцевого прокурора, злісна знегава до суспільства і неповага до норм суспільної моралі, бо напевно ліс красти було позволєно і лісорубів абілєчєно.


Про суд стало відомо вчора, в момент коли він відбувався, а оскільки Барс мав би підозрювати про суд і справа для суду очевидна, то містячковий суддя виписав штраф за неявку в розмірі 3400грн. Але на слізні прохання перенести (бо адвокат в Києві, а суд на кордоні з Румунією), місцевий вершитель феміди переніс засідання на 24 години, про що повідомив за 14 годин.


І ти щасливий відкласти всі свої справи калатаєшся в поїзді з романтичною назвою «Буковина», в той час як юристи і адвокати Ореховський та Коломієць, адвокатське об’єднання теж щасливі відкласти хатні справи і свій відпочинок — вивчають справу, готують заяви, клопотання і заперечення на запобіжний захід, щоб на 9.30 бути «во всє оружіє».


І все заради того, щоб сповістити благу вість прирумунським прокурорам, що закону про зброю немає, а затримання злочинців — це не хугіганство, ну і головне — Барса ми в біді не кинемо 🙂


А щоб два рази не вставати, доведеться провести невеличкий мітинг під стінами Прокуратура Чернівецької Області з вимогою провести службове розслідування відносно прокурора Ілька Дмитра з перевіркою причетності до покривання незаконних операцій з лісом і на час перевірки відсторонити його від посади.

    Blogger Comment

0 коментарі:

Дописати коментар